Vad är Kyoto Bullet Train?

Japan är känt för sitt nät av höghastighetståg bullet tåg som drivs av Japan Railways. Kyoto ligger längs den del av bullet train linje som drivs av Japan Railways Central, på linjen kallas Tokaido Shinkansen som går från Tokyo till Shin-Osaka. Denna väg är bland de mest reste höghastighetsjärnvägar i världen, och är populär bland infödda japaner och turister, besökare till Kyoto ofta njuta tar snabbtåget att nå sin destination.

Japan kula tåg kallas Shinkansen, kör längs särskilda spår som gör att tågen att nå extremt höga hastigheter. En resa från Tokyo till Kyoto på Tokaido Shinkansen kan ta under två timmar på den snabbaste modellen av tåg, och lite mindre än fyra timmar på långsammare modeller. Alternativet till Kyoto bullet train är att ta ett antal tåg som är mycket långsammare och kräver kunder att överlåta. Den som planerar att ta Kyoto bullet train kan köpa biljetter till Japan Railways kontor. För en extra avgift kan beskyddare reservera platser, och de kan även uppgradera sina biljetter till första klass. Låntagare som inte betalar en avgift måste hitta en plats på den öppna bordsplacering, och tåg kan bli ganska trångt. Mat är tillgänglig på tåget till beskyddare som blir hungrig, och när tåget passerar genom några mycket vackra delar av Japan, och erbjuder en behaglig vy för passagerarna.

För vissa typer av Shinkansen är det möjligt att använda en Japan Railways gå att få en plats, medan det i andra fall kommer beskyddare måste betala separat för biljetter. Biljettpriserna varierar beroende på avståndet att någon är ute och reser och hastigheten på tåget, med snabbare tåg kostar mer. Traveling om Kyoto bullet train transporterar passagerare till hjärtat av Kyotoprotokollet, och ger anslutningar till andra Japan Railways linjer för människor som tänker resa vidare till andra destinationer.

Med Kyoto bullet train kan skära ner på tiden och göra ett trevligt alternativ till flyget. Japan utmärkta allmänna kommunikationerna gör det mycket enkelt att ta sig runt med tåg och buss, och många besökare avstå biluthyrning så att de inte har att göra med den ibland utmanande trafiken i Japan. Förutom Kyoto kula tåget, kan passagerare också dra nytta av Sanyo, Tohoku, Joetsu, Nagano, och Kyushu Shinkanesn linjer som reser till andra regioner i Japan.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.