Vad är Inland Marine Insurance?

Inland sjöförsäkring är en försäkring instrument som är utformat för att skydda egendom som transporteras tillsammans med högt värde mobila objekt som bestick och verktyg. Trots den något egendomliga namnet, är inre sjöförsäkring faktiskt en mycket användbar typ av försäkringar, och det är vanligen rekommenderas till företagare, särskilt personer som behöver resa i arbetet eller som arbetar med högt värde. Många försäkringsbolag erbjuder denna typ av politik, och kan diskutera alternativen med sina klienter. Denna typ av försäkring köps i regel som komplement till en befintlig försäkring.

Upprinnelsen till denna typ av försäkring som påstås började med Lloyd's of London, en ärevördig leverantör av försäkringar som går tillbaka till the 17th century. Lloyd's försäkrad ursprungligen last fartyg, anläggning försäkringstagare som ansvarar för vad som hänt med deras gods på land. Så småningom täckningen utvidgas till att omfatta last efter att det lastas av, med inre marin försäkring för gods under transport, lagring eller anläggning, som ger ett mer heltäckande skydd för försäkringstagarna. Idag är inre sjöförsäkring ofta används av människor som är ens i närheten av havet och har ingen avsikt att genomföra något av fartyg.

företagsförsäkring täcker oftast en specifik plats. Inland sjöförsäkring gäller för de varor och egendom i samband med någon uppgift, oavsett var de är. När en entreprenör verktyg stjäls ur en lastbil eller utanför ett arbetsplatsen, skulle de omfattas av inre sjöförsäkring. Likaså varor som skadats under transporten över torra land skulle kunna omfattas av denna typ av försäkring. Människor kan också omfatta enskilda byggnader och andra typer av egendom med denna typ av försäkringar.

försäkringsombud kan rekommendera inre sjöförsäkring att fylla luckor i lagstiftningen och se till att någon är helt täcks i händelse av ett problem. Till exempel är många saker som omfattas av denna typ av försäkring får inte ingå i traditionella försäkringar, som juveler, till exempel. Med inre sjöförsäkring som en "utlånad" politik kan skydda människor från förluster. Denna typ av försäkring är inte heller begränsad till kommersiella kunder.

När du handlar för någon form av försäkring, ska människor ta del av självrisken och eventuella begränsningar i politiken. De kan välja mellan heter fara politik, där allt som omfattas av försäkringen är specifikt nämner namn, eller en heltäckande försäkring, där allt utanför politiken är särskilt anges. Exempelvis kan en all-risker politik tyder på att det inte skulle täcka förluster som orsakas av vårdslöshet, vilket tyder på att det kommer att täcka allt annat, från orkaner till bränder.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.