Vad är Booster Car Seats?

Fortsatt forskning om skydd för barn vid trafikolyckor tyder på att äldre barn nytta av särskilda sittplatser under cykling i bilar. Det brukade vara så att när barnen växte deras carseats, vanligtvis när de var ungefär 40 pounds (18,14 kg) i vikt, de automatiskt lämnat över till att använda säkerhetsbälte. Däremot kan ett säkerhetsbälte ger inte tillräckligt skydd, och föräldrar nu till booster bilstolar eller framåtvända säten bilsäkerhet /boosters för att öka säkerheten. I själva verket rekommenderar American Academy of Pediatrics att barn använder det ena eller det andra av dessa större platser tills de är minst 57 inches (17. 37 m) lång, vilket vanligtvis inträffar mellan åldrarna åtta och tolv. Det finns flera typer av booster bilsäten. Den vanligaste av dessa lyfter barn upp så att de kan användas med vanliga säkerhetsbältet sele. När ett barn sitter för lågt i bilen, passerar säkerhetsbältet inte barnets bröst på lämplig nivå, vilket kan öka risken för skador vid en olycka. Den enklaste Booster bilbarnstol är Backless, men vanligtvis har en speciell gångjärn front, över vilket höftbältet delen av säkerhetsbältet är placerad. Dessa kan rymma barn i vikter upp till 100 pounds (45,36 kg), men föräldrar bör kontrollera vikten krav.

Kombination booster bilbarnstolar kombinerar funktionaliteten hos en bilbarnstol med senare användas som en booster. Inledningsvis är sätet används som en vanlig bil stol med en fem-punktsbälte fasthållningsanordningen. Senare, när barnet har vuxit ur stolen, vanligtvis när han når ungefär 65 pounds (29,48 kg), kan utnyttja systemet tas bort. Sedan kan combo booster bilbarnstolar fortfarande användas för att lyfta barnet till rätt läge för att bära ett bälte sele plats. är några booster bilbarnstolar byggd som kombinationsrutan sätet, och har en rygg som en bilbarnstol. De saknar dock systemet sele återhållsamhet. Sätena för barn som överskrider viktgränser för spädbarn och småbarn bilsäten bör väljas med hänsyn till barnets förmåga att hålla huvudet och stall hals. Booster stolar med ryggstöd eller kombinationsrutan platser kan vara bättre alternativ för vissa barn.

Några saker att titta efter i booster bilstolar omfatta säkerhet betyg. Föräldrar bör vanligen köper nya platser i stället för att använda begagnade platser. De bör också se till att det inte finns några påminner pågår mot en plats de vill. En annan fråga är komfort. Vissa barn, särskilt äldre, klagar mäktigt över att inte kunna vila fötterna på golvet, särskilt under långa resor. Säten med minimal dämpning kan göra långa resor mycket hårdare, och Backless säten får mindre att föredra om de inte är tillräckligt mjukt. En fullständig baksätet kan vara till hjälp i detta avseende.

Ibland kan föräldrar inte behöver köpa booster bilbarnstolar. Några bilar har inbyggda barnstolar. Det är viktigt att kontrollera med tillverkaren för att se vikt och rekommendationer höjd på dessa platser innan du använder dem.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.