Kan jag fortfarande Lock Luggage När jag Fly?

Enligt reglerna för den amerikanska Transit Security Administration (TSA), kan du låsa fortfarande bagage. Ditt bagage kommer inte avvisas om det kommer låst till flygplatsen, men det finns ett litet problem. Om ditt bagage är låst med ett lås som TSA inte kan öppna, kan de mycket väl skära av den för att inspektera insidan av ditt bagage. Det finns en väg runt detta, och det är mycket enkelt att fortsätta om du vill se till att du inte bara upprätthålla säkerheten i ditt bagage, men också komma fram i slutet av resan med ditt lås intakt.

För att fortfarande låsa bagage när du flyger, måste du köpa lås certifierats av TSA. I vanliga butiker kommer dessa kommer ofta med en liten låga logotyp, men de flesta också att de är TSA certifierade. Anledningen vassle TSA kan du fortfarande låsa bagage när du flyger med TSA lås är att varje lås funktioner via TSA nycklar. På det sättet behöver de inte att bråka med skär av lås. Om de vill inspektera ett kolli, men de använder bara sitt skelett för att öppna låset och utseende.

Sedan attackerna den 11 september, har det funnits många begränsningar till att flyga, även nu krävs människor för att visa ID innan de stiger ombord på ett plan. Så länge du håller postat på dessa restriktioner, och särskilt kontrollera webbplatser från flygbolag du väljer att använda, kan du vanligtvis uppfyller dessa krav med relativt minimal ansträngning. Det är alltid viktigt att kontrollera med TSA förordningar, eftersom dessa kan förändras och ändrar ganska regelbundet. Så även om du har flugit nyligen, spara tid genom att titta framåt för att vara säker på att du är fullt beredd att ta nästa flyg och överensstämmer med TSA regler.

För många resenärer är det en lättnad att veta att de fortfarande kan låsa bagaget när de flyger, och du kan även hitta några bagage lås på flygplatserna. Det är billigare att köpa dessa i förväg på bagage, avdelning eller allmän butiker, och du kanske kan få erbjudanden om du köper fler än en. Du kommer att notera de flesta butiker på flygplatserna lider av högt pris marginaler, som ofta är störst när du tittar på något som i hög efterfrågan. Å andra sidan kan ersätta alla lås vara dyrt, så det kan vara värt att betala en markant upp priset på ett lås så att du kan låsa bagage när du flyger. Detta kommer vanligtvis att försäkra att när ditt bagage anländer den kommer att förbli låst, även om innehållet har granskats av TSA väg till sin destination.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.