Hur kan jag förbereda mig att sälja min bil?

sälja en bil är ett stort beslut som kan leda till en lätt försäljning eller en utdragen och komplicerad process. Följa några enkla riktlinjer bör göra processen mycket enklare. Internet är fullt av bra webbplatser som ger detaljerad information om hur priset, marknadsföra och sälja en bil.

först bedöma värdet på bilen med resurser som Kelly Blue Book och guider släcka genom National Automobile Dealers Association (NADA), som båda finns på nätet. Andra resurser inkluderar lokala Begagnad bil annonser. Även om dessa kan vara användbara redskap när de förbereder sig för att sälja en bil, kan de ge bara ett allmänt värde på bilen. Det finns flera andra faktorer som kan påverka bilens värde. Dessa inkluderar mekaniska skick bilen och extra installerade funktioner, till exempel en DVD-spelare, anti-lås-bromsar och andra säkerhetssystem. Tillståndet i färg, kropp, inredning, och däcken är också faktorer vid fastställandet av bilens värde.

Andra faktorer som kan påverka priset på en begagnad bil är vilken typ av bil och den region där den säljs. En sportbil som säljs i ett kallt väder region får hämta mindre än samma modell som säljs på kusten. Omvänt kan en fyrhjulsdriven bil säljas för ett högre pris på en snöig, bergig region. En annan faktor som påverkar värdet av priset på naturgas. I tider av höga priser på naturgas, får låg bränsleförbrukning fordon säljer snabbare än bränsleslukarna.

Nästa avgöra hur man säljer bilen. Trading en bil är det enklaste sättet att sälja en bil, men ägaren kommer troligtvis netto mindre med en återförsäljare än genom en privat försäljning. Om man inte köper en ny bil, och helt enkelt planerar att sälja en bil till en återförsäljare, han eller hon kan få ännu mindre, som dealer får en ny bil försäljning av affären är ofta villiga att erbjuda mer av ett incitament att handel i bilen.

Kolla med banken för att avgöra om det är strömt lån på bilen. Om detta är fallet kommer lånet måste vara uppfyllda innan programmet är släppt och transaktionen kan slutföras. När du säljer en bil till en återförsäljare, kommer dealern betalar ofta utanför banken direkt. Om bilen är under ett leasingavtal, kontrollera med leasingföretaget om eventuella hinder för att betala av hyresavtalet i förtid. Lease swappar är också tillgängliga för dem som söker någon att ta över en bil hyra. När du planerar att sälja en bil, ska du rengöra det grundligt, både inne och ute. Detta kan göras hemma med ett vakuum och några armbåge fett, eller bilen kan vara detaljerad på den lokala biltvätt. Renlighet är viktigt för de flesta köpare, som är lukt. Var noga med att ta bort cigarett eller husdjur luktar så mycket som möjligt.

Få bilen jour med underhåll, och kontrollera vätskenivåer och däcktryck. Samla underhållsdokumentation så att potentiella köpare kan se bilens reparation och underhåll. Denna information hjälper till att sälja en bil genom att förse köparna med sinnesfrid om bilens underhåll. ska en ägare vara beredd att låta bilen kontrolleras av en mekaniker, som köparen måste betala för. Var noga med att röja och alla kända fel, som att undanhålla viktig information skulle kunna leda till rättsliga åtgärder mot en säljare om dolda problem yta senare. Få en VÄGKORSNING rapport, som ger en historia av fordonets fordonets chassinummer (VIN), kan vara ett användbart verktyg för att sälja en bil.

Nästa, annonsera bilen. Detta kan vara så enkelt som att sätta en skylt i fönstret och parkera bilen på en framträdande plats. Ett annat sätt att sälja en bil är att annonsera i den lokala tidningen eller online nationellt. När bilen säljs ska du fylla i en köpebrevet enligt statliga Department of Motor Vehicles (DMV) krav. Efter försäljningen, ska du föra över äganderätten korrekt också.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.