Hur kan jag få ett jobb inom TSA?

Transportation Security Administration (TSA), enligt Förenta staternas Department of Homeland Security, hanterar en rad olika frågor som rör transporter i USA. TSA tjänstemän finns på gränserna, kommersiella flygplatser, hamnar och längs stora sjöfartslinjer inom USA. De är ansvariga för att selektivt och farlig inte anger fartygens rutter, antingen i form av en bomb på ett flygplan eller smugglat vapen på en lastbil. Ett arbete med TSA kan vara intressant, och även ge dig värdefulla kunskaper som du kan utnyttjas som arbetar för andra företag eller organ. Om du är intresserad av ett jobb med TSA, först kontrollera att du uppfyller de grundläggande kraven. Alla TSA anställda måste vara amerikanska medborgare, och kan överföra en rutin säkerhetsprövning. Om du vill ha ett jobb med TSA som innebär att arbeta med allmänheten, måste du också ha utmärkta kunskaper i engelska kommunikation, och att kunna föra en medicinsk undersökning som inkluderar ett drogtest. Om du känner att du uppfyller TSA: s krav, kan du utforska de olika ståndpunkterna öppen för dig och ansöka om dem via TSA: s webbplats, som har aktuell information om arbeten. Om TSA är intresserad av dig, kommer de att leda dig genom intervjuer och lämplighetstest krävs för att få ett jobb med TSA.

De flesta är bekanta med säkerhet arm TSA, som inkluderar flygplatsen Siktar och bakgrund personal som garantera säkerheten för trafikflygplan. Om du är intresserad av ett jobb med TSA arbetar med säkerhet, finns det ett antal alternativ för dig som sträcker sig från grundläggande flygplats Siktar på flygplatsen verksamhetschefer, som övervakar TSA säkerhetskontroller och se till att allt löper smidigt. Dessutom kan du fortsätta ståndpunkter inom ramen för granskningen partnerprogram som gör flygplatser att använda privata analysföretagen som övervakas av TSA-personal.

Men TSA också hanterar brottsbekämpning, vilket inkluderar de federala flygsäkerhetsvakter , hund besättningar, sprängämnen besättningar, en intelligens division, och beväpnade officerare säkerhet. Denna gren av TSA har ett antal intressanta karriärer, särskilt för personer som redan har grundutbildning brottsbekämpning. Dessa ståndpunkter har mer komplexa krav än grundskyddet positioner. Om du är intresserad av att arbeta som en cockpit polisman, till exempel måste du redan vara anställd med ett kommersiellt flygbolag.

Människor är intresserade av ett jobb med TSA när det gäller brottsbekämpning bör redan har tidigare utbildning. Beväpnad hamnskyddsansvariga, till exempel, borde vara fullt utbildad personal inom brottsbekämpande myndigheter. Medlemmar av sprängämnen och hundspann är också fullt utbildade när de går med TSA: dessa ståndpunkter är utformade för personer intresserade av att byta byrå de arbetar för, eller expandera sin verksamhet redan existerande förmågor, snarare än för personer intresserade av att utforska en ny karriärmöjlighet . Brottsbekämpande division kräver stödpersonal som sekreterare, analytiker och andra, och dessa jobb är öppna för alla sökande som uppfyller de grundläggande kraven TSA.

A arbete med TSA kan vara intressant, givande, utmanande och roligt. I likhet med andra federala jobb, ett jobb med TSA också kommer med förmåner inklusive betald ledighet och hälsovård, och bör betraktas som en långsiktig, stabil karriärmöjlighet, eftersom behoven på området för säkerhet inom Förenta staterna troligtvis endast att öka . På grund av den stora räckvidden för TSA, bör du kunna hitta positioner i ditt område om du inte vill flytta, eller i en helt ny stad, om du vill utforska en ny plats.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.