Hur hittar jag Flygplan till salu?

hitta flygplan till salu är helt annorlunda än shopping för bilar. Det finns inga jätte flygplan återförsäljare som de förknippas med bilar. Eftersom flygplan är mycket dyrare än bilar, testflygningar normalt äger rum långt senare i shopping-processen, och oftast på ägarens bekostnad. Detta innebär att flygplanet Shopper måste vara mer ihållande och nyfikna än typiska bil shopper, och att han gör sina läxor längre i förväg. Denna artikel kommer att fokusera på propellerflygplan, en motor, passagerarflygplan. Inköp antika flygplan, affärsjetplan eller flygplan involvera alla mycket olika hänsynstaganden. Att finna nya flygplan till salu innebär oftast handlar direkt med tillverkaren. Allmänna webbplatsen för tillverkaren av intresse är det mest logiska första stopp. Här hittar du specifikationer och alternativ för tillgängliga modeller, samt kontaktinformation till försäljningsavdelningen och auktoriserade återförsäljare. Räkna inte med att se listpriser, eftersom denna information är oftast bara ges efter direkt kontakt. Allvarliga kunder kommer att tilldelas en personlig försäljning konsult som kommer att svara på alla frågor, informera köparen om tillgängliga alternativ, och även bistå med finansiering om så önskas. Utöver detta professionella flygplan recensioner i populära luftfarten tidskrifter och webbplatser blir avgörande, liksom användarrecensioner och diskussioner.

köpprocessen är mycket långsammare än med en bil. Presumtiva köpare måste ofta resa på egen bekostnad till fabriken plats för att inspektera och testa flyga önskad flygplansmodell. Vissa större tillverkare har dock ett fåtal återförsäljare i närheten av stora städer med några flygplan till salu, men det är väldigt ovanligt för någon att helt enkelt gå in på ett försäljningskontor eller återförsäljare, betala för en ny plan, och flyger sedan bort det partiet. I de flesta fall kommer de individuella planet som köps inte ens byggas förrän efter det att köparen lägger ner en insättning. Sedan finns det en vänta i flera månader, eller ens ett år eller mer innan flygplanet levereras till kunden. Vid leveransen av en fabrik-köpt flygplan, är det normalt för tillverkaren att tillhandahålla några timmar insatta utbildning till pilot-köparen.

är ett annat tillvägagångssätt när man söker efter används flygplan till salu. Även den kommunala flygplatsen är inget dåligt ställe att börja, är det oftast nödvändigt att göra en landsomfattande sökning om man letar efter en specifik modell av planet. Det finns talrika publikationer, både print och online, där begagnade flygplan annonseras runt om i landet. Återigen skulle den presumtive köparen vara beredda att göra betydande resa på egen bekostnad innan ett köp kommer att vara fullständig. Innan du köper en begagnad plan, bör köparen grundligt utbildade sig på den specifika modell som köps. Det är en mycket bra idé att lokalisera och tala med andra ägare av önskad typ att få ett bredare perspektiv.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.