Hur får jag det bästa medlet Lease?

För att få bästa fordonet hyresavtalet bör en konsument tar sig tid att göra sina läxor och förbered dig. Det finns många informativa webbplatser som tar konsumenten steg-för-steg genom alla de olika faktorerna för leasing process. Ett fordon leasingavtal är ganska komplicerat och auto återförsäljare ofta använder komplexiteten i ett fordon uthyrning till sin fördel. Fullo förstå hela processen fordonet hyra kan spara en konsument en massa pengar under hela leasingperioden. En av de största missuppfattningarna om leasing är att fordonet priset är inte förhandlingsbart. Faktum är priset förhandlingsbart och smart konsument bör ha ett fast pris i åtanke för ett fordon, mycket som han skulle när de köper en bil, när de överväger leasing. Det pris som förhandlas mellan försäljaren och kunden utgör grunden för beräkningen av den månatliga utbetalningen. Därför sänker priset på bilen, som är känd som den gemensamma jordbrukspolitiken kostnaden för leasing, desto lägre blir den månatliga utbetalningen. Det finns många resurser på Internet och i tryck som ger konsumenterna en uppskattning av fordonets marknadsvärde, eller det ungefärliga priset att någon borde räkna med att betala för en viss bil. Några av dessa webbplatser så att kunden kan skräddarsy sin sökning genom att välja exakt märke och modell av ett fordon tillsammans med eventuell tillsats av alternativ. När marknadsvärdet är fastställt, är det starkt rekommenderat att konsumenten skriva ut resultaten för referens under förhandlingsprocessen med återförsäljaren.

Andra viktiga faktorer för kunden att överväga är den månatliga utbetalningen han bekvämt kan ge och det totala belopp som han skulle vilja spendera under hela leasingperioden. Dock bör kunden inte avslöja återförsäljaren vad han föredrog månadsbetalning beloppet. Återförsäljare är skickliga på att fokusera kundens uppmärksamhet på en aspekt av bilen hyra medan släta över andra. Därför ett återförsäljaravtal får struktur hyreskontraktet att ge konsumenten med sin önskade månadsbetalning och utsträcka avtalsvillkoren längre än vad kunden önskar. När konsumenten har bestämt det fordon han vill hyra, det verkliga marknadspriset på fordonet, den månatliga utbetalningen han bekvämt kan ge varje månad och hur mycket pengar han är beredd att spendera över sina liv av hyresavtalet, är han redo att kontakta en återförsäljare. Ett bra tips att tänka på är att många återförsäljare Internet avdelningar kan erbjuda en bättre övergripande överenskommelse än man kunde få genom att gå in på försäljningen golvet. Många Internet avdelningar är utformade för att maximera försäljningsvolym, medan showroom säljare är utbildade för att maximera den vinst per bil. När en viss bil har valts, förhandlingsprocessen börjar. Det är där all forskning och förberedelser kommer att ge utdelning. Det viktiga för kunden att komma ihåg är att vara tålmodig och ihärdig. Kunden har kontroll över processen, eftersom han kan gå bort när som helst. Faktum är att om någon inte kan förhandla fram ett avtal han anser vara rättvis, bör han vara beredd att gå bort. Ofta enkla handling att gå bort kommer att motivera en återförsäljare att förbättra sitt utbud. Innan du registrerar något pappersarbete konsumenten ska läsa igenom kontraktet noga. Den smarta konsumenten vara säker på att granska om det finns en körsträcka mössa, slitage kostnader och eventuella backend-kostnader. Om kunden har tagit sig tid att förstå hur leasing processen fungerar, kommer han att kunna avgöra om figurerna på hyreskontraktet är korrekta. Om det är något på det kontrakt som inte verkar stämma, bör kunden inte underteckna något förrän problemet är löst.

Ett fordon hyresavtal kan vara en komplicerad process. Men med förberedelser, uthållighet och tålamod, borde den smarta konsumenten kunna hitta en bra bil till ett bra pris som är en bra affär för både kund och återförsäljare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.