Hur ändrar jag mina Bilbatteri?

Även en välskött bilbatteriet blir utfiskade över tiden och så småningom leda till hårda start. Att spara slitage på startmotor och att hålla fordonet i toppform, ändra bilbatteriet kommer att krävas vart tredje till femte år under normala förhållanden. I de områden i extrema väderförhållanden, kan ett batteri behöver bytas oftare. Efter dessa enkla steg kan du säkert ta bort det gamla batteriet och installera den nya.

bort det gamla batteriet:
Många fordonsindustrin kedjor som säljer bilbatterier kommer att ge kundkrediter ett gammalt batteri eftersom kärnan är återvinningsbar. Dessutom är det olagligt att kasta ett bilbatteri i papperskorgen i de flesta stater, vilket gör det bekvämt att handla med det gamla batteriet när du får ett nytt. Om din bil-återförsäljaren inte återvinna gamla batterier, kontakta Automobile Association of America (AAA) eller kolla deras hemsida för återvinning av batterier information i ditt område. är ett bilbatteri fylld med frätande syra som är explosionsfarliga och kan orsaka allvarlig skada, lätt brännande genom kläder och hud. Utsätt inte batteriet för eld, gnistor eller antändningsanordningar, inklusive cigaretter. Använd skyddsglasögon som tydligt arbetskarl's glasögon och /eller en ansiktsmask med skyddskläder. Inte luta sig över batteriet när de utför dessa steg. är Batteriklämmorna märkt + (röd /positiv) och-(svart /negativ). Koppla minuspol först och flex kabeln från batteriet. Nästa koppla den positiva polen. Slutligen kopplar upp klämman som håller bilbatteriet ner. Lägg inte verktyg överst på batteriet. En ledande metall kan röra båda terminalerna samtidigt orsakar en kort, gnistor, eller en eventuell explosion. Ett bilbatteri väger 32 pounds (14,5 kg) eller mer och bör lyftas ut ur bil med extrem försiktighet. Har spets eller tappa inte batteriet. Många nyare batterier är tillverkade med en praktisk rem handtag. Batteri band finns också tillgänglig på Automotive affärer. Alternativt kan du lyfta bilbatteriet rakt upp och ut genom att hålla den i motsatta hörn.

Rengör batterikablarna, panorera och klämma. Om det är rost närvarande (vitt pulver), neutralisera den med en blandning av bakpulver och vatten med en gammal tandborste.

Installera nya bilbatteriet:
När du köper en ny bil batteri, bekräftar att de negativa och positiva polen tjänster är på samma sida av batteriet som din gamla. Ansluta batteriet omvända kan orsaka allvarliga skador på din bil. För din egen säkerhet, köpa ett bilbatteri som har haft elektrolyten färdigblandad och till av återförsäljaren, och delvis redan är laddat.

försiktigt sänka den nya bilen batteriet på plats. Kontrollera att den sitter platt i batteriet pannan, och inte på läppen. Swing upp klämman på plats och säkra batteriet genom att dra åt ner klämman.

Många nya batterier levereras med en skyddande plastlock på varje terminal post. Ta bort positiva plastlocket om den finns, och smeta några vaselin på terminalen post. Detta bidrar till att förhindra korrosion. Anslut den positiva kabeln och dra åt. Upprepa denna procedur för den negativa kabeln. (Detta är omvänd ordning koppla bort batteriet. ) Var noga med att ta bort alla verktyg innan du stänger huven. Det är en bra idé att köra bil i trettio minuter eller mer när det nya batteriet är installerat. Landsvägskörning är mer användbar än stop and go körning. Batteriet laddas snabbare om avlopp hålls på ett minimum, som luftkonditionering, stereo och onödiga lampor.

Kolla vattennivån i batteriet med jämna mellanrum, oftare vid varm väderlek. Använd endast destillerat vatten för att hålla flytande elektrolyt vid dess rätta märket. Om fordonet sitter oanvänd under lång tid, köpa en batteri Minder ™ eller Battery Tender ™ är en bra idé. Antingen produkt kommer att hålla batteriet fulladdat mellan olika användningsområden, förlänga dess livslängd.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.