Vilka olika Car Shipping Services?

Car sjöfart tjänster omfattar dem som fartyget ett fordon utomlands eller över land. Det är också möjligt att leverera en bil i luften, men det är sällan görs på grund av de enorma kostnader. I de flesta fall kommer de billigaste sätten att transportera en bil är mest använd, även sådana som inbegriper frakt med lastbil eller med bogsering. Bogsering är en tjänst som vanligtvis endast för kortare transporter. De som använder bilen sjöförbindelser leverera en bil över land i allmänhet kan välja en tjänst som använder en semi-traktor för sådana ändamål. I detta fall kommer en bil köras in på en ramp och sedan fästas på släpvagnen. Ofta är strukturen på släpvagnen öppna rummet. Detta är så många kommersiella fordon transporteras, men får inte vara ett mycket praktiskt sätt att transportera ett fordon om det inte finns flera fordon som behöver fraktas.

Andra landvägen bil sjötransporter kan innebära att man med en container, exempel en traditionell påhängsvagn, eller ens ett godståg. Dessa metoder kan vara lite bättre för en enda bil sjöfart. Bil shipping tjänster som omfattar en enda bil kommer att vara dyrare per enhet än sjöfart flera bilar. Välja mellan en väg eller järnväg bil linjetrafik kan vara ett beslut som grundar sig både på kostnads-och aktualitet. En bil rederi kan erbjuda båda metoderna.

Metoden för bil transporttjänster för ett utomeuropeiskt plats blir av fartygets container. Bilen kommer att lastas i en container, och sedan överföras till en hamn, vanligen landvägen. Behållaren kommer sedan lastas på ett stort lastfartyg och transporteras till lämplig plats. Överföringar också göras längs vägen om det inte finns någon direkt rutt erbjuds. Detta är en av de långsammaste metoder att transportera en bil, och kan ofta ta flera månader. Den andra formen av biltjänster sjöfart, och kanske det billigaste, är de tjänster som kommer att utnyttja de anställda för att personligen framföra ett fordon från en plats till en annan. Detta kan inte anses vara en verkligt bil linjetrafik, helt enkelt därför att bilens egen makt är pålagd för flytten. Ändå kan för dem som bara behöver flytta en bil från en plats till den andra, och inte driva den själva, är ett annat alternativ att överväga. Denna metod kommer givetvis lägga till slitage på fordonet.

Att välja en bil fartygslinje kommer troligen att bero på omständigheterna i sjöfarten. Till exempel, om ingen järnvägen, eller vägar, finns på resmålet, är valet ganska enkelt att göra. I de flesta fall kommer beslutet inte vara så enkel. Det beror på kostnad, bekvämlighet, snabbhet, och andra mindre faktorer, såsom personlig preferens företag bil sjöfarten.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.