Vilka är de typer av Electric Vehicle Technology?

Elbil tekniken har kommit långt de senaste åren, att ge konsumenterna fler valmöjligheter än någonsin att välja en mer miljövänlig och bränslesnål bil. Full Elbilar har använts i vissa områden, och hybridfordon är nu klammer på världens vägar. Dessa tekniker är möjligt genom en kombination av hög effekt batterier och mer avancerade motorer.

Early elbil tekniken i allmänhet inte kan tillgodose behoven hos de flesta förare. Motorer var ibland ganska högljudda, och batterier varade inte länge nog för många pendlare till och med göra det till arbete och tillbaka. Det fanns också mycket få platser för batterier som skall tas ut, och när det fanns platser tillgängliga, åtala dem oftast tog timmar. Dagens elektriska fordonsteknik, dock långt bättre än något dessa tidiga bilar hade att erbjuda.

Fullt eldrivna bilar finns från utvalda företag runt om i världen, och mer traditionella tillverkare planerar att släppa sina egna versioner inom en snar framtid. Till skillnad från de elbilar i det förflutna, dessa bilar är elegant, modern och attraktiv. De också få intervall som överträffar den genomsnittliga personens dagligen pendlar, så ta slut är inte längre en fråga.

närvarande hybridbilar är den mest utbredda formen av elektriska fordonsteknik. Även om de körs endast delvis på elektriska batterier och resterande kraftkälla som en standard bensinmotorer och hybridbilar ger en mycket renare och mer bränsleeffektiva alternativ till traditionella förbränningsmotorer. Hybrider arbete genom att kombinera användningen av flera batterier, som används när bilen reser inom stadens gränser eller under vissa hastigheter, och bensin. När bilen accelererar och når motorvägshastigheter, den batteridrivna motorn stannar och bensin man tar över. är batterierna i en hybridbil konsekvent laddas av den potentiella och kinetiska energi överföring av föraren slår bromsarna. Detta gör att bilen att upprätthålla en konstant strömkälla, utan att behöva använda bensin kontinuerligt. Mindre bensin användning innebär goda bränsleeffektivitet och mycket mindre koldioxid släpps ut i atmosfären.

Det finns också elektriska fordon konverteringssatser tillgänglig. Dessa används för att vända en traditionell bensin motordrivna fordon i en elektrisk ett. Kit kan användas på bilar, lastbilar och olika typer av motordrivna cyklar. Det finns byggsatser att konsumenterna kan installera sig hemma, samt yrkesutövare som är specialiserade på konvertering av fordon. Cyklar är generellt lättare att omsätta än mer komplexa fordon och färdiga elektriska cyklar och skotrar finns också tillgängliga på väljer återförsäljare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.