Vilka är de olika typerna av bil Finansiering?

Car Financing erbjuder en möjlighet att äga ett fordon. Det finns flera sätt kan man få bilen finansiering. Ett personligt lån är dock en av de mer populära metoderna för bil finansiering.

Köpa en bil med ett personligt lån gör att man kan låna pengar från hans eller hennes valda finansinstitut. Det gör det också möjligt för köparen att i slutändan betala för bilen helt. Som ett resultat, äger köparen bilen helt. Eftersom skuld på bilen ska amorteras genom personliga lån bil finansiering bilägaren också har rätt att sälja bilen eller att handeln är en annan.

avbetalningsköp är en annan typ av bil finansiering. Denna metod innebär utgör en överenskommelse mellan de används eller nya bilhandlare och köparen. I detta arrangemang är köparen att få betala en deposition på någonstans från 10 till 20 procent av det totala priset på bilen. Månadsbetalningarna Därefter fastställs baserat på hur mycket pengar fortfarande betalas. Med denna typ av bil finansiering, är bilen inte ägs av köparen tills alla pengar betalas ut.

Re-inteckningen är ett annat val för bil finansiering. Denna metod är särskilt utformat för villaägare. Med denna metod kan köparen ny inteckning hans eller hennes hem och använda de extra pengar för att köpa en bil. För de som äger fastigheten och har ett befintligt lån, samma idé kan genomföras med refinansiering av lånet. Refinansiering gör det möjligt för låntagaren att få mer pengar från sin finansiella institution, som kan tillämpas mot bilen finansiering.

Räntefria bil finansiering och personliga kontrakt köp är andra metoder för bil finansiering. Räntefri bil finansiering vanligtvis erbjuds bara med nya bilar. Med denna typ av bil finansiering, kan köparen få en ny bil utan att betala ränta på den totala kostnaden för inköp.

Personligt kontrakt köp, å andra sidan, är vanligt med banker. Månadsbetalningarna extraheras från köparens bankkonto under minst två år och högst fyra år. Låntagaren och bankkonto ägare sedan kan välja att antingen betala av bilen via ett engångsbelopp eller för att gå tillbaka bilen efter denna tidsperiod är klar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.