Vilka är de bästa tipsen för parabol installation?

Det finns fyra tips för bilstereo installation: välja rätt stereo, ta bort gamla stereo, ledningar och testning. Dessa fyra tips kommer att minska tidsåtgången och förbättra din tillfredsställelse med resultaten. En bilstereo installeras i konsolen i bilen och ger tillgång till radio och andra medier. Ljudet sprids via den automatiska högtalarna.

Välja rätt stereo är den viktigaste delen av en bilstereo installation projektet. Storleken på de utstansade i konsolen varierar beroende på bilmärke, år och modell. Varje bilstereo innehåller en lista över kompatibla fordon. Dubbelkolla denna information innan du börjar bilen arbete stereo installation. Det finns en mängd funktioner och stilar i bilstereon tillgänglig. Bestäm vilken typ av media du kommer att behöva i bilstereon och se till att den modell du väljer har stöd för dessa alternativ. Och jämföra priser och funktioner när du väljer en bilstereo. Den dyraste modellerna kanske inte ger det största värdet. Innan du tar bort den gamla stereo, stänga av bilen och koppla bort batteriet. Lossa instrumentbrädan eller hölje som omger stereo. Många tillverkare har installerat instrumentbrädan ovanpå stereo. Detta för att avskräcka tjuvar, men också gör det mycket svårt att byta stereo.

Fråga en assistent att hålla instrumentpanelen bort från stereon, och dra ut enheten. Etikett alla kablar innan du kopplar bort dem. Dra ut anslutningen pluggar som ger ström, högtalarkablarna och alla andra kablar med omsorg. Sätt den gamla bilstereon undan. Använd denna möjlighet att inspektera ledningar för tecken på slitage, brott eller delning. Reparera ledningarna så snabbt som möjligt. Använd ett test kit för att se till att alla kablar fortfarande fungerar. Anslut kablarna till den nya bilstereon och sedan börja testa innan du flyttar tillbaka den i facket. När du har bekräftat anslutningar fungerar, skjut bilstereon tillbaka till sin plats. Försiktigt Tuck att kablarna igen och testa enheten igen. Först efter ett lyckat test bör du säker instrumentbrädan. De flesta fordon har billiga kabelanslutningar och de kan lätt bli ogjorda.

Om din nya bilstereo har en anti-stöld-kod, se till att skriva ner ett säkert ställe. Dessa siffror brukar noteras på baksidan av enheten. Om du inte skriva ner det, kanske du måste göra om bilen processen stereon installation hitta numret som helst batteriet kopplas bort.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.