Vilka är de bästa platserna på ett flygplan Coach?

Sedan tidigaste dagar kommersiella flygresor, resenärer har diskuterat sinsemellan över de bästa platserna på ett flygplan. Vissa hävdar de bästa platserna på ett flygplan, exklusive den mytologiska första klass avsnitt finns på den förstärkta skottet avsnittet under vingarna. Andra säger de bästa platserna på ett flygplan är de som ligger närmast till nödutgångar eller toalettbesök. Vissa säger gången stolarna ger lättare tillgång till nödutgångar och overhead fack, medan fönster stolarna ger en bättre överblick och bara en konkurrent för armstödet.

Många resesäkerhet experter menar de bästa platserna på ett flygplan är faktiskt de i centrala skottet avsnittet nära nödutgångarna. Till skillnad från andra passagerare rader, är dessa avsnitt ofta uppdelade i enstaka platser. Skottet del av ett airplanes flygkroppen är också kraftigt förstärkt, vilket kan förbättra en passagerare chanser att överleva en krasch betydligt. Flera flygbolag har varit kända för att erbjuda ett bättre pris pris för dem som är villiga att sitta i skottet avsnitt. I utbyte mot att ha en av de bästa platserna på ett flygplan måste passagerarna i skottet avsnitt accepterar ofta att hjälpa flygvärdinnorna med nödutgångsdörr bort.

Några vanliga flygblad kan hävda att de bästa platserna på ett flygplan är närmast toalettbesök. Det kan finnas ett antal tvingande skäl för en passagerare att få fram det airplanes toaletten, men tidpunkten och logistik kan betyda allt. Det kan vara svårt att förhandla om den trånga sittbrunnen, särskilt när andra raden kompisar sover eller samarbetsvillig. Även i huvudgången, når den bakre delen av planet kan vara problematisk under en måltid eller dryck tjänst. För dem som kanske behöver obehindrat tillträde till anläggningarna, de bästa platserna i ett flygplan kan vara i den bakre.

En del tror att de bästa platserna på ett flygplan är belägna i stjärtparti, eftersom flygplan sällan tillbaka i sidan av ett berg. Även om detta kan en teori är bättre anpassade för en stand-up comic än en berörd passagerare, kan det faktiskt vara ett riktigt förtjänst till det. Svans del av ett flygplan kan vara det sista för att fylla upp, så en passagerare som söker lite avskildhet kanske inte brottas med obekanta seatmates. Allmänna impopularitet stjärtparti platser kan göra att de bästa platserna på ett flygplan för de som söker avskildhet under sömnen under långa flygningar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.