Vad bör jag veta om att sälja begagnade däck?

Det finns mycket pengar att tjäna på att sälja begagnade däck. Äldre däck kan användas för flera olika syften, inklusive skapandet av regummerade däck eller däck återblick som är överkomliga för människor med begränsade inkomster. Däcken kan också användas i andra återvinning projekt också. Säkra begagnade däck och sälja dem till rätt kund kan hjälpa till att betala en del av kostnaderna för att köpa nya däck, eller bli ett lukrativt sätt att skapa en biinkomst. Om du befinner dig med gamla däck på sidan, här är några möjliga vägar du kan ta för att sälja däck och göra lite pengar på sidan. Innan du börjar marknadsföra din första används däck, bedöma den nuvarande skick däcken du har på handen. Är slitbanan något slitna eller är däcken mer eller mindre kala? Med en realistisk titt på däcken hjälper dig att förbereda en ärlig beskrivning av skicket på däcken, och även ge dig ett hum om var du kanske kan sälja dem. Ett av de enklaste sätten att påbörja processen med att sälja begagnade däck är att placera en annons i lokaltidningen. Med hjälp av beskrivningen du utarbetats efter bedömning av tillståndet i däcken, skapa en annons som ska visas i tidningen i flera dagar. Många tidningar kommer att köras annonsen utan kostnad, om du säljer begagnade däck som ett företagsprojekt. Även om du planerar att sälja gamla däck på löpande basis, kommer tidningen har ofta specialpriser för småföretag annonser.

Medan du funderar tryckta annonser, undersöka placera en annons i lokala massa tidningar. Många kommuner har veckotidningar som främst försäljningsställen för människor att sälja begagnade föremål, bland annat bildelar och tillbehör. Som med tidningen, är det troligt att annonsen kostar inget om du funderar på att göra en one-time försäljning. Om du planerar att sälja begagnade däck regelbundet, kommer de tar förmodligen en nominell ränta på din annonsering.

Tillsammans med att sälja begagnade däck genom att sätta in annonser, besöka lokala företag som tillverkar och säljer och regummerade däck recap. De kan vara intresserade av att köpa dina däck, särskilt om de är i rätt skick för recapping. Räkna inte med att få ett belopp som motsvarar det pris de tar betalt för regummerade eller återblickar. Det är dock rimligt att anta att de skulle erbjuda dig någonstans mellan tjugofem eller femtio procent av detaljhandeln kurs. Använd den siffran som din riktmärke och förhandla därifrån. Ett sista alternativ för att sälja begagnade däck är att kolla in lokala verkstäder som utför god kvalitet begagnade däck. Om det finns fortfarande mycket mönsterdjup kvar på dina däck, kan detta vara ett bättre alternativ än att sälja dem till en regummering företag. Besök garage och se till att de säljer däck av samma storlek. Du kan också få en uppfattning om hur mycket de tar betalt för begagnade däck som är av samma kvalitet som dina däck. Använder den för att förhandla om försäljning bästa möjliga pris för dina däck.

Erbjuder begagnade däck till salu, liksom alla andra pengar att göra företaget, kräver viss forskning om du skall få den maximala avkastning. Utforska alla alternativ noga, och bestämma vilka möjligheter till försäljning kan producera de mest vinst. Genom att utvärdera alla alternativ och se till att du är helt ärlig med potentiella köpare, det finns en god chans att du kommer att sälja däcken under en kort tid och för en anständig belopp.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.