Vad bör jag veta om att resa på ett flygplan?

Traveling på ett flygplan kan vara en skrämmande utsikter om du aldrig har varit tidigare, eller om det har gått en tid sedan din senaste resa. Med tillsats av säkerhetsbestämmelser och många flygbolag skärpa sig på hur de hanterar retur på och incheckat bagage, reser på ett flygplan i dag är betydligt mer komplext än det var år sedan. Fortfarande, med några enkla tumregler och några grundläggande undersökningar ditt flygbolag eller flygplats, kan du se till att nästa gång du reser i ett flygplan du har den bästa möjliga tid.

Först av allt, om du ska resa på ett flygplan som antingen är som avgår från eller anländer till USA, måste du se till någon produkt som du har på dig eller i din retur på bagage är tillåtna. Transportation Security Administration (TSA) i USA har en omfattande lista över förbjudna föremål, och du bör vara noga med att kontrollera det omedelbart före avresan. Om du inte slutar med en förbjuden punkt på dig vid gaten, kommer det att konfiskeras och du kan inte vara säker på att få tillbaka den, så du vill vara säker på era väskor, fickor och jackor är fri från varje objekt som du kan inte ha.

Många vanliga föremål som är förbjudna enligt TSA när du reser på ett flygplan kan tyckas sunt förnuft poster skall bannlysas. Vassa föremål som svärd, knivar saxar, Box skärare och rakblad är förbjuden. Ett undantag görs för säkerheten rakknivar, liksom för knivar med rundade ändar eller sådana som är gjorda av plast. Ett brett utbud av sportartiklar poster också underkändes som underskottsavdrag på när du reser på ett flygplan, inklusive poolköer, basebollträn, golfklubbor och stavar skidor. Alla kanoner och skjutvapen samt facklor och krut, är också underkändes som Carry-On. Vissa flygbolag kan tillåta dessa punkter som ska kontrolleras enligt bagage, men du bör kontrollera med flygbolaget i förväg. P

Många verktyg är också förbjudna när de reser på ett flygplan, inklusive bräckjärn, hammare och sågar. Skruvmejslar, skiftnycklar, tänger och andra verktyg som är mindre än sju inches (18 cm) i längd är tillåtna, men alla som är längre är inte tillåtna. Alla vapen och brännbara föremål, med undantag för några vanliga tändare, är också förbjudna. Slutligen, är icke-brandfarliga vätskor, såsom schampo eller krämer rakning, tillåtas endast i behållare med 3 uns (85 g) eller mindre, något större allmänhet tas i beslag.

När du gör det genom säkerhetskontrollen-punkt med ditt bagage, vanligtvis efter bort dina skor, smycken, kappor och objekt metall passerar genom en screener, Du kommer att kunna gå ombord på planet. Från och med nu, reser på ett flygplan blir ganska lätt, eftersom varje steg är noggrant formuleras för dig. När du har gått ombord, och innan planet lyfter, kommer flygvärdinnorna ge en avställning av säkerhet protokoll på planet. Uppmärksamma denna instruktion, för även det med största sannolikhet inte kommer att behövas, i händelse av en nödsituation kommer du vara glad att veta vilka åtgärder att vidta för att garantera din säkerhet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.