Vad bör jag veta om Boating Safety?

Med tusentals döda och tiotusentals skadade i vattnet varje år, är båtliv säkerhet huvudfråga. Många länder har lagar som reglerar vissa säkerhetsaspekter, såsom flytvästar, belysning och brandsläckare. Dessa båtar säkerhetskrav skiljer sig i allmänhet beror på vilken typ av fartyg och dess användning. Men alla båtägare skyldig att känna till bestämmelserna eller ansiktet bestraffande konsekvenser. När ombord båtliv säkerhet, ett antal olika saker kan krävas. Till exempel, en livräddande flytredskap, ofta kallad en flytväst, ofta uppdrag. Även om det kanske inte att bäras, särskilt genom att vuxna finns vanligtvis måste vara en flytväst per passagerare. En brandsläckare kan också krävas, beroende på storlek och funktion av fartyget. Förordningar, till exempel, kan vara olika för privata fartyg och handelsfartyg.

Flytvästar är en av nycklarna till båtlivet säkerhet och vatten säkerhet i allmänhet. Antalet drownings dramatiskt nedsatt med minst en faktor 10 när flytvästar används. Även om vuxna inte behöver bära flytväst, är det en bra idé. I vissa jurisdiktioner kommer minderåriga alltid skyldig att bära flytväst när du är på vattnet.

Båtliv säkerhet är en av de viktigaste faktorerna för vattensäkerhet. I många fall, med kraven i lagen driva en båt är mycket mindre än vad som krävs för att driva ett motorfordon. I många fall finns det ingen nedre åldersgräns för att driva en båt.

Recreational båtfolk inte utgör någon fara på vattnet. Till exempel, mer än 1000 kollisioner mellan fartyg som äger rum varje år, bara i USA ensam. Mer än 500 olyckor inträffar till följd av en kollision med ett fast föremål, till exempel en båt. Dödsfall i dessa olyckor springa in i tusental.

För dem som kan vara nya båtägare, båtliv säkerhet kurser rekommenderas. I vissa jurisdiktioner kan de även komma att krävas. Dessa kurser bekanta nya båtägare med många olika regler och föreskrifter för båtlivet säkerhet. De flesta kommer att ge en översikt av sjörätt och kustbevakningen förfaranden, inklusive hur du kontaktar Kustbevakningen via radio. Men för de områden som är instängda, får kustbevakningen information utelämnas.

För dem som vill använda en båt som en part fordon, bör det noteras att många av samma lagar gäller för båtar som för landfordon. Till exempel är det ofta olagligt att ha en öppen behållare och särskilt olagligt att köra under påverkan av alkohol. I många stater finns det ingen skillnad mellan att driva ett fordon eller en båt under inflytande av en substans såsom droger eller alkohol.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.