Vad bör jag tänka på när man reser sig tonade rutor?

För många är tonade rutor bäst till tonåringar och de som vill vara inkognito. I sanning, tonade rutor tjäna en mycket viktig funktion för att skydda dig och din bil från skadliga solstrålar. Filmen används för tonade rutor är en polyester substrat med en reptålig beläggning på ena sidan och en tydlig montering klister på den andra. När du har installerat tonade fönster, det finns många faktorer att beakta. var konceptet med fönsterfilm för planglas ansökan först introducerades på 1960-talet. Sedan dess har fönster toning blivit en stor marknad, med ett brett utbud av färger och nyanser finns. Det finns två grundläggande typer av tonade rutor: Metallic filmer prestanda, som ger en reflekterande yta, och de traditionella icke-reflekterande film. Tonade rutor kommer i brons, grå, guld, bärnsten, och många andra färger.

Fördelarna med tonade rutor är enorma. De blockerar 65% av solens värme och en jättestor 99,9% av den skadliga ultravioletta (UV) strålar. Inte nog med att de skyddar interiören och stoppning av fordonet, men också skydda dina ögon från reflexer och ansträngande för ögonen och huden från solskador. Fönsterfilm gör också ditt fordons glas säkrare genom att hålla krossat glas på plats. När du väljer det högra fönstret nyans för dig, måste du först forskningen vad som är lagligt i din ort. Varje stat i USA har separata lagar nyansering lagstifta fönster. Många länder i hela världen har förbjudits fönster toning helt i hänsyn till den allmänna säkerheten. De flesta professionella fönster toning företag bör känna till lagen i din stad och kan förse dig med ett intyg om överensstämmelse i fall du får dras över. Böter för alltför tonade rutor kan köra någonstans från 50 till 500 amerikanska dollar (USD) om du inte är i överensstämmelse. En del delstater tillåter toning på alla fönster i fordonet, förutsatt att du har sidospeglar, medan andra fredlös toningssystem vindrutan och två främre fönster. Mörker nyansen är också lagstiftat. Detta mäts genom vad som kallas synligt ljusgenomsläpp (VLT%) , definieras som andelen av synligt ljus som gör det genom färgton. Flera stater göra undantag för medicinska tillstånd som kräver tung skydd från solen. När du har bestämt vad som är lagligt, kan du välja mellan en ljus nyans till de mörkaste skugga tillåtna. För fritidsfordon (RVS), båtar och bilar med känslig navigationsutrustning, en icke-metalliska film bör användas, eftersom metalliskt filmer kan orsaka störningar. Många länder avsevärt minska graden av eftertanke som är tillåtet i reflekterande filmer, eller förbjuda dem helt.

De flesta är överens om att fönstret nyansering är bäst hanteras av proffs. Det inte bara ser bättre ut, men kommer att hålla längre och är garanterad. En professionell kommer att se nyansen jobbet är lagligt och ge en garanti så att det kan fastställas om något går fel.

Även tonade rutor kan göras på egen hand, en professionell kommer att utföra jobbet mycket bättre . De har nödvändiga verktyg och erfarenhet för att få jobbet gjort rätt. Naturligtvis bör du kolla upp installeraren att se om hans eller hennes butik är professionell och om han eller hon tillhör den internationella Window Film Association.

är Windows tonade genom följande grundläggande processen. Första fönstret (s) måste rengöras ordentligt och prepped att ta filmen. Sedan är filmen exakt passform fönster (s). Slutligen är filmen respekteras fönstret med montering lösning, då squeegeed slät. Du borde nu ha en tydlig fönster, utan "bubblor", med precis rätt mängd nyansering. Tonade rutor kan rengöras efter 30 dagar för att säkerställa korrekt bindning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.