Vad bör jag tänka på när man köper begagnade däck?

När hushållsbudgeten inte tillåter inköp av en ny uppsättning däck, se till att köpa en begagnad uppsättning bildäck är en bra idé. Den goda nyheten är att det går att köpa bra kvalitet begagnade däck om du bara vet vad du ska leta efter och vilka frågor att ställa. Om du är i marknaden för begagnade däck, fokusera på slitbanan, allmänt skick, och kostnad för varje däck i uppsättningen.

slitbanan på en uppsättning av auto däck är oerhört viktigt. Eftersom nya däck tenderar att ha en fullständig och opåverkad beloppet av bana, de flesta ger denna aspekt lite uppmärksamhet annat än möjligen överväga utformningen av slitbanan. Men med begagnade däck, vill du att fokusera mindre på utformning och mer på mängden av bana som finns kvar på varje däck i uppsättningen. Många kommuner har riktlinjer på plats för djupet av bana som anses vara säkra på lokala vägar. Vet vad ett sådant djup och inte nöja sig med något mindre.

Tillsammans med att göra att det finns tillräckligt trampa på däcket, även uppmärksamma jämnt slitage av slitbanan på varje däck i uppsättningen. Undvik begagnade däck där slitbanan är djupare på vissa ställen och märkbart tunnare i andra. Go for fordon däck där slitaget på slitbanan är jämn. Du kommer att bli mycket mer nöjda med både prestanda och livslängden på däcken med ens slitbana än med begagnade däck med ojämna däck mönsterdjup. En del människor kommer att säga att det är okej att köra begagnade däck med olika mönsterdjup mönster, tror inte det. Din resa kommer att bli mjukare och slitaget på däcken kommer att bli jämnare över tiden om du går med fyra däck som har samma slitbanemönster. Om inte pengar är så hårt att du måste gå med udda slitbanor, gör dig själv en tjänst och se till att de alla överensstämmelse mellan slitbanan.

Tillsammans med slitbanan, ta en titt på sidorna av däcken. Se sidoväggarna verkar stabil och det finns inga tecken på punktering märken eller andra tecken på att ytan på däcket har äventyrats på något sätt. Även om du inte rimligen kan förvänta sig sidoväggarna att se helt nya, är det inte uteslutet att få använda däck som givetvis har sköts på rätt sätt. Detta innebär att du är mycket större chans att få god service från den begagnade däck. Det är chansen att någon kommer att berätta för er att gå med sitter på däck är ett bättre alternativ än begagnade däck. Det finns många sitter på däck som är av utmärkt kvalitet, är det viktigt att komma ihåg att återblickar i huvudsak har ett lager som är bundna till ytan av ett begagnat däck. De kommer att hålla sig väl i många olika typer av vägförhållanden. Men trampa en uppsättning begagnade däck med mycket kvar att skydda dig från den lilla chans av recapping lossna vid användning av fordonet. Om du förlitar dig på din bil en hel del, begagnade däck är ett bättre alternativ.

Tänk på att många verkstäder och återförsäljare trötta hålla ett urval av god kvalitet som används däck på sidan. Många av dessa är däck som omsattes när kunder köpte nya uppsättningar däck. Försäljaren kommer ofta hålla på begagnade däck som har en betydande mängd trampa på dem och erbjuda dem till försäljning till priser som är så mycket som åttio procent mindre än nya däck. Alltid be att se vilka begagnade däck finns i den storlek du behöver. Det finns en god chans att du ser något som är perfekt för dina behov såväl som inom din budget att köpa.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.