Vad bör jag tänka på när du köper Truck Fälgar?

Truck fälgar används för att montera däck och bifoga dem till däcket axel på fordonet. Det finns fyra saker som du bör tänka på när du köper bil fälgar: material, pris, format och vikt. Alla fyra poster har påverkat resultatet av trucken och dina allmänna tillfredsställelse. Det finns två typer av lastbilar fälgar: prestanda och funktionella. En föreställning rim är utformat för att förbättra utseendet och styling av fordonet. Kanten är gjord av krom eller andra skinande metall. Däcket storlek är vanligen större än instruktionsboken rekommendation, eftersom detta är en del av den visuella överklagandet. är en funktionell däcket fälg utformats för att uppfylla särskilda krav för användning i olika typer av väder-och vägförhållanden. Den fälgar kan vara större eller mindre än den vanliga fälgar och ge en möjlighet att använda tjockare däck avsedda för vintern eller ojämn terräng. Vid inköp av ny lastbil fälgar, måste nya däck också köpas. Om du ändrar dimensioner av däcket, både hastighetsmätaren och vikt kapacitet av fordonet skall justeras. Hastighetsmätaren måste kalibreras för att justera för skillnaden i hjulet omkrets. Vikten kapaciteten kan ha ökat eller minskat, beroende på den nya storleken på däck och fälgar. När du väljer ny lastbil fälgar, kontrollera material som används. Chrome eller platina fälgar är för stil och ändamål utseende. De kräver regelbundet underhåll för att bibehålla samma grad av glans och lyster. Stål eller aluminium fälgar är billigare och är bättre lämpade för en fungerande lastbil.

Chrome fälgar variera i pris från $ 100 till $ 600 US dollar (USD) vardera. Däck skall läggas till fälgar, att höja priset. Stål eller aluminium fälgar variera i pris från $ 35 till $ 100 USD vardera. Fundera på livstid fälgar och hur du planerar att använda dem när du gör detta beslut.

Särskilt konstruerade lastbil fälgar är den sista biten läggas till i en anpassad lastbil för att förbättra utseendet. Om din lastbil används för konstruktion eller material rörelse arbetet kommer dessa fälgar förbättrar inte utseendet på din lastbil. Vikten kapacitet fordon baseras på den strukturella ramen och däcket och fälgen storlek. Vikten av själva fordonet och annat material delas ut längs fordonet och måste stödjas av däck och fälgar. Kontrollera betyg på fälgar innan du handlar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.