Vad är ett kvarter Electric Vehicle?

ett kvarter elbil är en lätt elbil som är utformad för att användas i och runt ett kvarter. Sådana fordon klassificeras annorlunda än bilar, möte en separat uppsättning normer som är mindre strikt än den som används för bilar, vilket gör fordon låg kostnad. Sådana fordon kan användas i samhällen där hastighetsgränserna hålls relativt låg och för anläggningar som universitetsområden, militära baser, och företagens campus, flytta folk runt med minimal miljöpåverkan. En typisk neighborhood elektriska fordon har en toppfart på 25 miles per timme (40 kilometer per timme), och en mycket lätt att bygga som innefattar några grundläggande säkerhetsfunktioner som varselljus och säkerhetsbälten. Vissa saknar dörrar, vilket kan göra dem mindre säkra än bilar. Hastigheten på en sann kvarter elektriska fordon är begränsad av säkerhetsskäl, vissa modeller kan fås att gå snabbare, men de omfattas av klassificeringen av "bil" och kräver strängare säkerhetskrav. I de flesta nationer, neighborhood elfordon anses Street Legal på gator med låga hastighetsgränser. Liksom andra fordon, måste de följa alla gällande trafikreglerna, och folk kan biljett för att inte köra fordonet på ett säkert sätt och att inte använda säkerhetssystem som bilbälten. Dessa fordon kan inkludera plats för olika antal människor, tillsammans med några lagringsutrymme. Neighborhood elfordon är utformade för att vara flexibla så att de kan tas på shoppingturer, som används runt stan för ärenden, och så vidare. De laddas genom att koppla in ett vanligt uttag som debiterar ombord batterier, som ger olika lång driftstid, beroende på fordon och designer. p

Sådana fordon kan användas i en mängd olika kreativa sätt. Till exempel kan en två bil hushåll ersätta en bil med ett kvarter elektriska fordon som kan användas för att springa ärenden runt stan med minimal miljöpåverkan. Samhällen kan också välja att hålla en gemensam pool av sådana fordon för transporter runt samhället, som visas i gated communities och andra campus. Neighborhood elfordon används också för saker som säkerhet patruller och parkering verkställighet, där de ersätta förorenande och resurs-slöseri patrullbilar.

Många företag tillverkar neighborhood elektriska fordon av olika storlekar och stilar. Sådana fordon kan köpas från återförsäljare eller direkt från tillverkaren, och folk brukar få beställa några ändringar i deras grannskap elektriska fordon, till exempel olika färgscheman och extra funktioner som korgar för förvaring.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.