Vad är en kämpande ordförande?

en kämpande stol är en stol som är avsedd att ge stöd till en metaren medan han eller hon hamnar en stor fisk. Big Fish kan sätta upp en ganska kamp, och med en kämpande stol kan göra fiskeupplevelse säkrare för sportfiskaren. Dessa stolar används i saltvatten mete med stora arter som tonfisk och svärdfisk. För människor som fiskar i konkurrens, finns det några speciella regler och krav som måste följas gäller striderna stolen så att den inte innebär en orättvis fördel.

Fighting stolar innehålla ett fotstöd och armstöd, och kan vara stoppad för komfort. Stolen kan ha en säkerhetssele, tillsammans med en sele och kardanska för metspö. Stolen i sig kan också rotera, vilket gör att marulk eller en assistent för att ändra placeringen av stolen när fisken rör sig. Fighting stolar gjordes från klassiskt träslag som teak, men kan vara av plast och metall komponenter i dag. När du använder en kämpande stol, behöver en marulk fortfarande har fysisk styrka och smidighet att landa en fisk, tillsammans med en förståelse för hur rullen en fisk i. Stolen kommer inte att göra arbetet för sitter, och vissa typer av enheter är associerade med en kämpande stol kan förbjudas i konkurrensen om de ger en mekanisk fördel. Sportfiskare är verkligen inte vila i stolen, även om de sitter ner.

Många företag gör striderna stolar, i flera olika stilar och storlekar. En eller flera stolar kan skruvas till olika områden i en båt för att ge möjligheter för sportfiskare. Stolarna måste regelbundet kontrolleras för att säkerställa att de fungerar felfritt, och det är viktigt att anpassa och inspektera säkerhetsselar regelbundet för att undvika risker för sportfiskare eller människor på båten. En fisk kämpar stol kan också användas som en möbel objekt i ett privat hem eller offentlig anläggning som har fiske som tema dekorerar systemet.

Några markanta tillverkare säljer varje kämpar stol med livstids garanti, står bakom sina produkter. På charterbåtar hyras för fisketurer, en sådan garanti kan vara viktigt, som ordförande kan se en stor del av hela livscykel. Människor som skaffar privata båtar för fiske kan vara att testa olika modeller för att bekämpa stol innan ett slutligt köp, som utseendet och känslan i varje stol kan variera.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.