Vad är en antenn Ball?

En antenn boll är ett dekorativt objekt knuten till toppen av en radioantenn, ofta ser på bilar. De finns i olika storlekar, former och stilar och kan även beställas anpassade. För vissa, antenn bollar är ett personligt intyg och rolig bil tillbehör som kan skryta lite om personligheten hos ägaren.

Företagen använder några antenn bollar som reklam för sina tjänster eller produkter. Likt logo pennor eller stationära, kan reklam antenn bollar hjälpa cement namnet på ett företag i en användares huvudet. Ofta, bilreparationer eller Bildelsaffärer erbjuda antenn bollar som fri kampanjer. Dessa innefattar vanligen namnet på företaget och telefonnummer, som kan vara användbart om du blivit strandsatta eller har bil problem.

Många använder ett yrke med anknytning antenn boll för att informera andra om sitt arbete. Dessa är vanligtvis små smiley-ansikten eller huvuden med tillbehör som hör till yrket. Till exempel en läkare-tema antenn boll kan ha en liten stetoskop, medan en blivande kock antenn boll kan visa en toque.

Ofta antenn bollar är små modeller av kända figurer eller människor. Disney säljer ett brett sortiment av karaktär antenn dekor, specialiserat på många modeller av den berömda Musse Pigg huvud. Du även kan beställa tillsammans teman, såsom basket, golfboll, eller baseball med Musse Pigg-öron bifogas.

För dem allvarligt passion antenn dekorationer, kan du få bilagor tema på semester eller säsonger. Witch, skelett, Santa Claus, och tomte formade dekorationer antenn är alla lättillgängliga. Se bara till att du byter ut din säsongsmässiga antennen kulor lämpligt, ingen vill se Santa Clause bobbling på toppen av din antenn i mitten av augusti.

Antenn bollar också ha gjort ett framträdande som politisk propaganda. Förutom bildekaler och tecken gräsmatta kan du tout nu din lojalitet till en viss kandidat eller problemet genom att visa en boll kampanj antenn. För den humoristiska sinnade hos oss, kan du köpa ett mock-kampanj versioner, däribland den populära "Colbert och Stewart '08" version gjorde för fake-nyheter komiker Stephen Colbert och John Stewart.

Like Fuzzy Dice eller klistermärken fönster, antenn bollar ger bilägare möjlighet att känna sig lite mer hemma i deras fordon. Människor tillbringar så mycket tid i sina bilar i det 21-talet, är det inte konstigt att en häckande instinkt tar över i dessa bärbara hem. Antenner bollar är ofta tillgängliga på Bildelsaffärer och nya presentbutiker, samt online. Beroende på storlek, material och komplexiteten i din valda inredning, räkna med att betala mellan $ 1-$ 10 $ (USD) för en beskrivande del av din personlighet som du kan visa på din bil med stolthet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.