Vad är en Cabinkryssare?

En Cabinkryssare är en stor typ av motorbåt som omfattar grundläggande lever boende på båten själv. Moderna versioner inkluderar extravaganta bekvämligheter också. Den stuga i Cabinkryssare därför hänvisar till stugan eller höljet för dessa levande boende. En Cabinkryssare är något annat och mindre än ett kryssningsfartyg som i allmänhet äger tusentals passagerare.

Generellt stuga kryssningsresenärer är någonstans mellan 25 fot (7,6 meter) och 45 fot (13,7 meter) långa. Vad gäller deras bekvämligheter, kryssningsfartyg brukar åtminstone ha en toalett (känd som en chef i båtlivet världen), kök (pentry), och kvartal Sleeping (kaj). Flesta cabin cruisers har också en liten matplats och vad som är känt som en akterruff, eller en andra sovalkov i bakre delen av kabinen. Nyare hytt kryssare kommer även ha ytterligare bekvämligheter som värmare, luftkonditionering, och kraftgeneratorer.

utformning av hytt kryssningsresenärer har förbättrats med tiden göra dem snabbare och samtidigt fortsätta att erbjuda en stabil och komfortabel körning trots deras relativt stora. Sittbrunnen (Sittplats) av en Cabinkryssare är ganska rymlig. Traditionellt har hytt kryssningsresenärerna kombinerat hästkrafter och tåghastigheten av en vagabond med övernattningsmöjligheter. Detta gäller fortfarande, men idag stuga kryssningsresenärer är ofta kallas helt enkelt "kryssare", "Express kryssare", "fritidsbåtar", "fritidsbåtar" och "sedanmodeller," med mindre betoning på "stugan" i Cabinkryssare eller "husbåt" aspekter, och mer på underhållande aspekt som Cabinkryssare erbjuder.

Under de senaste åren en tyst revolution Cabinkryssare design har ägt rum inklusive subtila förändringar i skrovet som har gett resultat fördelar för nyare Cabinkryssare. När Cabinkryssare blev tillgängliga, tanken bakom det var att vara ett "rum med utsikt" om det någonsin fanns en. Dagens Cabinkryssare kan se helt annorlunda från Cabinkryssare av tidigare generationer, men den grundläggande idén är fortfarande densamma. Moderna europeiska styling håller på att ersätta den gamla, grundläggande box-on-a-skrovet och håller på att förändra stuga kryssningsresenärer i fashionabla flytande lägenheter. Dessa nyare stuga kryssare skryta en jämnare och mer imponerande ritt. Flackare blir också alltmer tillgängliga i den nya generationen av dagens Cabinkryssare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.