Vad är bränsletillsatser?

Bränsle tillsatser är föreningar formuleras för att höja kvaliteten och effektiviteten i de bränslen som används i motorfordon. I vissa fall ingår leverantören tillsatsen i bensinen själv, vid andra tillfällen är det bränsle tillsats som säljs som en separat produkt som konsumenter kan använda för att förbättra eller bibehålla de fullgör sina motorer. Medan vissa auto mechanics placera en stor tonvikt på att använda bränsle tillsatser eller köpa bensin som är genomsyrade av ytterligare protectants eller boosters utveckling, andra ifrågasätta effektiviteten av tillsatsen produkter. Det finns flera fördelar förknippade med användning av bränsle tillsatser. En av de viktigaste fördelarna har att göra med motorns prestanda. Med vissa tillsatser eldningsolja, är den produkt som påstås öka oktantalet nivån på bensin ger motorn med mer effekt ur samma mängd gas. Slutresultatet är förmågan att resa vidare på gas infunderas med tillsatser än som är möjligt annars.

Motor underhåll är en annan vanlig fördel som nämns av anhängare av bränsletillsatser. Med dessa typer av förstärkning produkter, ligger fokus på att förhindra uppbyggnad av slam och andra avlagringar i olika delar av motorn. Eftersom det är mindre uppbyggd av linjer och många av de rörliga delarna på motorn, är mindre stress som finns på motorn under drift, vilket i praktiken förlänga livet på fordonet.

Tillsammans med förebyggande uppbyggd i motorn, är bränsletillsatser påstås också öka korrekt smörjning av arbetstiden komponenter. Detta särskild nytta innebär mindre slitage och slitage på rörliga delar, vilket leder till lägre och mindre frekventa reparationer under livet i bil eller lastbil. Ur detta perspektiv kan utgifterna lite extra för tillsats-infunderas bensin eller köpa fristående tillsatser spara en hel del pengar under en period av flera år. Det finns bränsletillsatser formuleras för att arbeta med blyfri bensin och dieselbränslen. Dieselbränsle tillsatser erbjuder ofta fördel fungera som en antioxidant som hjälper till att minimera korrosion i motorn liksom antiknock agenter mildra trycket på motorns kolvar. Som med alla typer av bränsle öka agent, är det möjligt att köpa en diesel tillsats av något bildelar försäljningsställe som säljer diesel relaterade produkter.

De flesta är överens om att vissa grundläggande bränslet tillsatser som finns i många bensin produkter idag är av viss fördel, det finns en fråga om användning av över disk tillsatser. Förespråkarna hävdar att produkten stärka skyddet av bensin produkter och gör en stor skillnad i hur bra ett fordon utför. Motståndarna hävdar att över disk tillsatser för bränsle ger några extra fördelar och i själva verket kan skada motorerna om eller används på rätt sätt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.