Vad är Traffic hinder?

Traffic hinder anordningar som används för att kontrollera trafiken. De kan användas i en mängd olika situationer, från miljöer där hinder kan behövas för säkerheten till händelser i vilken tillfälligt trafiken omdirigeringen är nödvändig. Ett flertal företag tillverkar ett sortiment av trafik hinder, och de flesta avdelningar inom transport och allmänhetens säkerhet upprätthålla en rad hinder i lokaler där de kan få fram om det behövs. En trafik hindret kan vara tänkt att vara permanent, eller tillfälligt. Ett exempel på en permanent barriär är en altaner, som är utformad för att hålla trafiken från att köra av vägen. Guardrails används i situationer där det är säkrare för människor att stanna på vägen, som till exempel på blåsiga vägar längs klipporna. Tillfälligt hinder kan flyttas runt och flyttas efter behov. Vägen kottar för att märka ut vägarbete platser är ett välkänt exempel på en tillfällig trafik barriär.

Solid trafik hinder innefattar saker som betong, komposit, plast och väggarna som de som används för hinder utmed vissa större vägar att separera trafik som går i olika riktningar. Det är också möjligt att använda stöttor med flyttbara skivor eller kablar som trafik hinder, tillsammans med pollare, vertikal tjänster monterat i vägbanan. En av de stora fördelarna med pollare är att tjänsten kan lyftas upp ur sina bostäder, så att någon passerar in i ett område som normalt omöjligt att beträda av pollare. Detta kan vara mycket användbart för saker som spärra av gator för bilar samtidigt som räddningstjänsten att ta sig igenom om de behöver. Pollare kan också vara avsedda att hindra obehörig trafik när du flyttar eller flyttas för personer som tillåts i ett visst område.

Tillsammans med trafik hinder, är det oftast nödvändigt att använda trafikskyltar. Trafikanordning varna föraren för kommande händelser på vägbanan som kan vara viktigt att känna till, till exempel en omläggning av genomfartstrafiken, eller en sammanslagning av en befintlig fil. Speciellt när trafiken omdirigeras eller detoured tillfälligt, tecknen är mycket viktiga, eftersom förarna kan vara vana vid att följa en viss rutt som de inte kommer att kunna komma åt på grund av omdirigeringen.

Av säkerhetsskäl blir vanliga civila vanligtvis inte tillåtet att använda trafik hinder. Undantaget från detta är i en nödsituation t. ex. en bilolycka, där installation av facklor och kottar väg i vägen för att varna föraren till ett problem kan vara lämpligt. Annars civila behöva kontakta regeringstjänstemän säkerhet med ansökningar om trafik hinder.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.