Vad är Gasket Sealant?

Det finns många program för mekaniska leder, som ofta används i vätska och ånga system som fungerar under tryck och temperatur. Allmänhet, kopplingarna är inte helt tätt och det finns en gräns för hur väl man tätar. En packning används ofta för förband som måste säl tätt för att förhindra läckage och underhålla verksamhetens utveckling. Packning tätningsmedel är ett material som används, ensamt eller i kombination med en packning, för att förhindra flykt av en vätska eller gas.

Gasket Sealant vanligtvis kommer i ett rör och har en pasta konsistens när tillämpas. Sealant material finns i skum, gummi, silikon, plast och metall-baserade formulär. Packningen tätningsmedel används med många olika typer av material, inklusive olika metaller, trä, plast, gummi, keramik, glas, och även betong. Typ av tätningsmaterial valts ut för en specifik applikation beror på det material som skall förseglas, miljöförhållanden, temperatur och drifttryck i systemet. En typ av packning tätningsmedel material är flexibla med tiden. Denna typ kallas icke-härdande. Mekaniska kopplingar mellan objekt kan expandera och kontrakt med ändringar av betingelserna, såsom temperaturväxlingar eller exponering för vibrationer. Ett flexibelt tätningsmedel kan anpassas till utvidgning och samtidigt bibehålla sin tätning. En del packning tätningsmedel hårdnar strax efter ansökan. Dessa kallas hårda inställning. Denna typ av tätningsmaterial är normalt rekommenderas för användning med styv och permanenta församlingar som utsätts för lite eller ingen vibration. Packning fogmassa görs också med olika torkning priser, snabb inställning kapacitet, en kombination av tätning och limning egenskaper, samt kemisk resistens.

Packning tätningsmedel används ofta för bilreparationer. En topplockspackning används för att försegla motorblock och topplock i en bil motor. Den topplockspackning är en platt, halvstyv, grafit material klippa till formen på de båda ytorna. En försegling ofta tillämpas på båda sidor av topplockspackning för att säkerställa att de små ojämnheter i varje parning ytor är fyllda och att de två ytorna tätningen ordentligt om de sammanförs.

p

Flänsad anslutningar används i många avlopp och nytta rörledningar applikationer. En fläns är vanligtvis en förhöjd läpp eller rim runt den plana änden av en pipa. Två flänsar som vanligtvis placeras i ytan kontakt med varandra för att bilda ett gemensamt. Dessa anslutningar görs ofta med hjälp av bultar samt packningar och tätningsmaterial för att säkerställa ett tätt tätning. Gängad rörförbindelser också ofta använda packning fogmassa för att förhindra läckage genom mycket små avslut områden mellan trådarna.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.