Vad är Crate motor?

Crate motorer ersätts motorer köps ny och komplett, levereras i trälådor. Dessa motorer kan vara normal eller hög prestanda motorer och ofta köps när köparna inte vill bygga befintliga motorer, eller när de vill uppgradera till starkare motorer. Crate motorer kan köpas i nyckelfärdiga skick, redo att släppa in i motorrummet och gå. Omvänt kan man välja att behålla det befintliga bränslesystem, generator, vattenpump eller andra tillbehör. I detta fall motorn är delvis fyllt med undantag för noteras objekt. Crate motorer finns i ett stort antal hästkrafter, upp till 500hp och mer.

Samlare av amerikansk klassiker "Muscle Cars" Liksom Camero, Mustang och GTO ersätta ofta original motorer med hög prestanda motorer. Även ombyggnad av motorer till spec för hand eller montering av nya motorer del-by-delen kan resultera i mer anpassade motorer kommer låda motorer uppgradering av fordonet medan sparar tid och besvär. Detta är särskilt lämpat för dem som saknar kompetens eller anslutningar för att få en bra motor byggd för spec till ett anständigt pris. Crate motorer är speciellt populär med åkare som vill uppgradera en befintlig motor till något med lite mer kraft för bogsering, spelar offroad eller arbetar. Ford, Chevy, Dodge, GMC och Jeep crate motorer är alla tillgängliga i olika konfigurationer.

Men crate motorer är inte bara för samlare och entusiaster. Ofta fordon är i gott skick, med undantag för deras motorer. Ibland väljer att köpa en ny motor i stället för att gå igenom besväret och kostnaden att köpa en ny bil, särskilt om fordonet är omtyckt. Låda motorer förlänga livslängden på bilen, gör det möjligt för ägaren att få fler år av sin ursprungliga investering. Om du vill ge nytt liv åt din importerade bil eller lastbil, importerade crate motorer är också tillgängliga, även ombyggnader är vanligare. Om att välja ett återuppbygga en topp rebuilder med en online-närvaro erbjuder en 3-års obegränsad körsträcka garanti på ombyggda japanska motorer. Denna garanti överträffar många låda motorer.

Crate motorer i allmänhet börjar mellan US $ 1,500 och US $ 2,000, som får eller inte får omfatta sjöfarten och kostnaden för lådan. Dessa motorer kommer vanligen med garantier som sträcker sig från ett till tre år eller mer, eller en viss körsträcka mössa. En garanti kan ogiltigförklaras om motorn är monterad i ett fordon än det som den var avsedd för, så läs det finstilta.

Vissa leverantörer erbjuder också en rabatt för en kärna inbyte. Om handel i en kärna-din gamla motor-observera att de flesta leverantörer har särskilda riktlinjer och begränsningar. Spruckna eller skadade kärnor normalt inte godtas för krediter.

Så om du bara inte en del med det vackra lastbil, Classic Chevy eller körsbär sedan, back motorer är en solid alternativ till att köpa ett nytt fordon. Med alla de sparade pengarna kan du få en ny lack för att gå med de nya hästkrafter och du bara kan spara vid pumpen även om det utmattad motorn inte längre bränslesnåla.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.