Ska jag Handel i min gamla bil när jag köper en ny bil?

Många finansiella experter tyder på att man inte använder en gammal bil som en handel med när man köper en ny bil. I själva verket kan det kosta i slutändan dig mer på en ny bil, att använda en gammal bil som en handel i.

De flesta auto återförsäljare har en viss flexibilitet i prissättningen. Faktum förhandlingsstyrka är själen i en bra bil affär. De flesta bilar är märkta upp i olika mode, och större minskar en vinstmarginal, desto mindre pengar försäljaren gör på provision. Få auto säljare faktiskt arbetar för en lön som inte är åtminstone delvis baserad på provision från försäljningen.

Om man använder en gammal bil som handel med, och personen erbjuds hög blå bokförda värde, det högsta möjliga värdet för bilen, innebär detta att priset flexibilitet i bilen kommer att förändras. Personen kommer sannolikt att betala mer för den nya bilen, vilket gör handeln med mindre värdefulla, även om Bluebook värdet priset är uppfyllt.

dessutom bli hög Bluebook värde för en handel med är ofta svårt. Auto återförsäljarna vill ta din gamla bil och dra nytta av det. Därför kommer de sannolikt att erbjuda låga Bluebook värde så att de kan sälja bilen vid höga Bluebook värde. Om du säljer din bil självständigt, istället för att använda den som en handel med, är ett sannolikt att få mer pengar up front. Dessutom, att eftersom du inte har varit beroende av återförsäljaren ger dig ett bra pris på din handel med, har du bättre möjlighet att förhandla om priset för en ny eller nyare bil. Huvudsakligen du har uppnått en större flexibilitet i prissättningen. också ett större inflöde av kontanter för en handpenning innebär ofta att förhandla bättre finansieringsvillkor om du måste låna pengar för att betala för den nya bilen. Mindre mängder lånat betyder mindre betalningar, eller mer kortsiktiga lån. I vissa fall kan det vara omöjligt att undvika att använda en gammal bil som en handel i. Om det till exempel är en fortfarande gör betalningar via bilen så kan en ska kunna handla i den och få en nyare bil. Om pengar betalas på handeln med överstiger vad försäljaren skulle ge dig, detta kommer att innebära att du får en högre betalning auto lån. Du kommer huvudsakligen att överföra skulden ägs av gamla bil till skuldsanering som ägs av den nya bilen. När det är möjligt, om du kan sälja bilen till ett pris som motsvarar hur mycket du är skyldig, kommer du att spara pengar när du köpa en ny bil. Många auto säljare nu också erbjuda attraktiva villkor utan pengar i, så att det inte kan vara nödvändigt att ha pengarna i förskott för att köpa en ny bil. Liksom, kommer du inte att betala för absorberande din gamla skulder.

Vissa bilar har dock ett tillräckligt högt andrahandsvärde, att man kan inte bara betala av sin skuld, men också få pengar över till en handpenning på en ny bil. Allmänhet, för att sälja bilen självständigt åstadkomma detta fortfarande är den mest ekonomiska bemärkelse. Dessutom, om du bara har lönat sig en bil lån, kommer att titta mycket bra till potentiella borgenärer och kan ge dig en lägre ränta på pengar som lånats för en ny bil.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.