Kan någon ta Online Traffic School?

I vissa områden kan domstolar erbjuda en gärningsman möjlighet att radera en mindre trafik kränkning av hans eller hennes rekord genom att gå trafik skola eller ett trafiksäkerhets-klass. De flesta regioner tillåter förare att göra detta en gång inom en angiven tidsperiod, t. ex. 18 månader. Radera ett trafik kränkning från ditt register innebär att det inte kommer att påverka priset på din bilförsäkring, som kan gå upp kraftigt, särskilt till följd av överträdelser av hastighetsbegränsningarna. I områden där återkalla licenser på ett poängsystem, kan trafiken skolan också minska antalet poäng räknas av dig.

Online trafik skolan kan vara ett alternativ i vissa domstolar. Att ta online-trafiken skolan, ska föraren vara beredd på cirka sex timmars arbete och bland annat ta frågesporter med interaktiva animationer, och titta på korta videofilmer. Online trafik skolan är utformad för att påminna lagöverträdare grundläggande regler trafiksäkerheten och i vissa fall kan också erbjuda ett försvar körning kurs. Defensiv körning kurser kan krävas för vissa typer av trafik brott, medan det i andra fall en vanlig trafiksäkerheten kursen är tillräcklig.

Alla kan inte ta online-trafiken skolan. I de flesta fall, när en biljett postas till gärningsmannen, kommer den att innehålla en lista med alternativ som han eller hon kan fortsätta. Bestrida en biljett i domstol kan leda till borttagning av biljetten från ditt register och är alltid värt ett försök. Om du inte har tid att göra detta och ni har inte haft en nyligen trafik kränkning som skulle göra dig oberättigade, inlagan guillty, betala böterna, och med en kurs trafik skola rekommenderas.

Domstolen ge brottslingar med en förteckning över godkända trafik skolor som kan omfatta traditionella klassrum kurser och en online-trafik skola. I vissa fall, domstolarna arbetar med flera online-trafiken skolor att erbjuda fler alternativ. Vanligtvis domstolen innehåller också information om avgifter för trafik skolor, vilken varierar starkt även om de i allmänhet under $ 50 US dollar (USD). Kostnaden för trafiken skolan brukar balanseras av den potentiella ökningen av dina försäkringskostnader.

När du öppnar webbplatsen för online-trafiken skolan, kommer det att ta dig genom ett antal frågor för att se till att du har rätt, inklusive länet och domstol att din biljett härstammar från, och hur lång tid du har haft trafik brott. När du har svarat på dessa frågor kommer online-trafiken skolan tar dig genom en sammanfattning av registreringen så att du kan börja ta kursen omedelbart. Online trafik skolan kan slutföras på användarens takt: antingen alla på ett sammanträde, eller inom en viss tid, t. ex. trettio dagar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.