Kan jag bygga Verkligen ett flygplan från ett kit?

Det är faktiskt möjligt att bygga ett flygplan från en byggsats, och faktiskt ett antal företag skulle uppskatta att förse dig med kit och verktyg du behöver för att göra det. Den resulterande planet anses allmänt vara en sport flygplan eller sportsplane, vilket återspeglar det faktum att det används främst för rekreation, inte för transport av passagerare. Innan du bygger ett flygplan från ett kit, kan du kolla på regionala föreskrifter om hur sådana flygplan, vissa regioner kräver ett flygcertifikat eller annan form av certifiering för att säkerställa att flyga förblir säker och behaglig. har Kit flygplan sålts sedan 1940, och det är också möjligt att bygga ett flygplan från början, tillverka delar som behövs och beställa special leveranser. Fördelen med att bygga ett kit flygplan är att de kit kommer med alla nödvändiga delar, och ibland de verktyg som bra, och flygplanet har testats, se till att det är säkert att flyga. Det hjälper ha erfarenhet när du bygger ett flygplan från ett kit, både med flygning, med montering av maskiner i allmänhet, eftersom det kan ta lite finickiness att få flygplan avslutats och säkert att flyga. Medan de flesta satser är omfattande instruktioner och alla nödvändiga tillbehör, för människor som aldrig deltar i större byggprojekt, kan det bli lite förvirrande. Det är också viktigt att ha en klar, ren arbetsyta som ett garage, se till att inga delar går förlorade och att hålla delar av flygplanen i gott skick när de installeras.

hembyggda flygplan som en allmän regel, som klassificeras som experimentell, och därför omfattas av olika regler än vanliga flygplan. Vara medveten om dessa regler när du bygger ett flygplan från ett kit kan bidra till att undvika en besvärlig interaktion med den långa armen (eller flygel) i lagen. Kit flygplan är också föremål för buller förordningar och andra bestämmelser i det regionala kommunal koder, och forska om detta är också en mycket bra sak att göra innan du bygga ett flygplan från en byggsats.

Många områden har sammanslutningar av entusiaster kit flygplan som älskar att ta människor på deras flygplan och tala om dem. Dessa grupper kan vara bra resurser på information om att lära sig att bygga, hantera och underhålla kit flygplan, och de kan också få tips på bra tillverkare att vända sig till för kits. Prova att söka efter "kit", "hemmabyggd" eller "experimentell" flygplan och din region om notering av sådana grupper.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.