Hur väljer jag det bästa Electric Vehicle Battery?

På grund av de stigande kostnaderna för oljeprodukter, finns många fler konsumenter väljer elektriska fordon och utrustning. Elektriskt drivna fordon är mindre påfrestande för miljön, kostar mindre per år att driva och är lättare att underhålla. När och om ett elektriskt fordon batteriet behöver bytas ut, andra än de direkta kostnaderna för att byta batteri, det finns flera saker att tänka på när du väljer rätt elbil batteri.

elfordon batterier kommer i flera storlekar och styrkor, beroende på vilken typ av fordon som drivs och de fysiska måtten på din bil. Det bästa sättet att avgöra vilken elbil batteri att välja är genom att kontrollera alla tillverkare manualer som följde med bilen. I de flesta fall kommer en detaljerad beskrivning av vilken typ av elektriska fordon batteri bör användas ingå i tillverkarens information. Det finns andra sätt att avgöra vilken typ av elektriska fordon batteri behövs för din maskin, bör du själv utan tillgång till en tillverkare's guide. Batterier allmänhet rangordnas kall vev ampere, vilket är hur mycket kraft behövs för att driva batteriet från ett kallt tillstånd till brukbart skick. Olika elektriska fordon behöver olika kall vev amp nivåer för att starta och upprätthålla en löpande styrka under drift. Ju högre den kalla veven amp värde, desto större chans att få ett tillförlitligt batteri.

Dessutom är elektriska fordon batterier grupperade av reservkapacitet (RC) av batteriet. RC befogenheter fordonets elektriska system i samarbete med fordonet generatorn som ger varaktig effekt för fordonet. Om batteriet inte har tillräckliga RC, kommer fordonet misslyckas upprepade gånger eller spilta ut när man kör. Välja ett batteri med rätt RC är oerhört viktigt för en väl fungerande fordon du verkar. Leta efter en "deep cycle" elektriska fordon batteri som har en hög RC nivå. En annan faktor att tänka på när man väljer en elbil batteri är den faktiska storlek och dimensioner i de fordon som används. Återigen, kontrollera med fordonstillverkaren är i allmänhet det bästa sättet att avgöra vilken storlek batteri bör användas. Dessutom tar några minuter att faktiskt mäta batterifacket och göra mätningar av befintliga batteriet kan lätt göras. Observera också var batteriet anslutningar är placerade och om det nya batteriet passar dessa anslutningar ordentligt.

När du väljer rätt batteri för din drivs elektriska fordon, en viktig sak att tänka på är färskhet själva batteriet. Detta kan vara av särskild vikt när de köper ett begagnat batteri när åldern är diskutabel. Var noga med att köpa elektriska fordon batterier från en pålitlig återförsäljare som kan erbjuda en garanti för batteriets livslängd om du stöter på några problem. Dessutom frågar om batteri garantier som kan erbjuda ett gratis utbyte i framtiden.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.