Hur väljer jag det bästa Auktion Cars?

För konsumenterna kan köpa auktion bilar vara ett bra sätt att spara pengar. Men inte alla auktion bilar är en god investering. Vissa kan vara produkter av bedrägerier som begås av säljarna. Följande tips kan hjälpa köpare köpa den bästa auktion bilar som de kan hitta.

Potentiella köpare bör också vara medvetna om att köpa auktion bilar innebär att man betalar en köparprovision på toppen av det slutliga försäljningspriset. Konsumenter bör vara väl förtrogen med den typ av bil du vill köpa, bland annat att känna till dess egenskaper och dess marknadsvärde. Att vara medveten om hur mycket bilen är värd mellan en privatperson och en privat köpare kan bidra till en köpare och bidra till att rädda honom pengar i det långa loppet. De som är intresserade av garantier skulle göra klokt i att köpa auktion bilar som säljs med hyrbil företag. Auktion bilar från dessa företag har varit kända för att fortfarande vara under deras fabriks garantier. Hyrbil organ är också mer benägna att erbjuda gratis begränsade garantier efter ett köp har gjorts.

Konsumenterna bör vara medvetna om att ett antal bedrägerier förekommer när det handlar om auktion bilar. Individer kan ofta hamna köpa auktion bilar som stulits, återuppbyggdes efter vrak, översvämmad, eller skadas av andra katastrofer. Det enda sättet att vara säker på att man köper en bil som har riktigt beskrivet är att köra en noggrann sökning på bilens titeln med hjälp av bilens Vehicle Identification Number (VIN).

Konsumenter kan också skydda sig genom att köpa en begagnad bil utökad garanti. De bör också granska kontrakt för röd, gul eller grön titel beteckning status och vara medvetna om hur lång tid det tar att få titeln. Välja en grön lampa titel innebär att köpa en bil som har en ren titel. Ta emot en titel tidigare överenskommet datum kan också vara ett avtalsbrott mellan köpare och säljare.

Söka däck med skallig eller ojämnt slitage och skadade fälgar kan tyda på att bilen har byggts om från ett vrak. VIN-nummer som inte matchar för pappersarbete eller klistermärken kan tyda på att fordonet har stulits. Rostiga delar, inklusive skivbromsar och trummor, tätningsmaterial restprodukter och nya mattor kan innebära att fordonet har fått omfattande vattenskador eller har övergivits under långa perioder. Andra tydliga indikatorer som ojämn färg, icke-fungerande funktioner eller vägmätare manipulation bör tas som köpare varningar. Ombyggd artiklar kan också automatiskt lägre bilens värde med så mycket som 30%.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.