Hur undviker jag Auto Garanti Scams?

Auto garanti bedrägerier blir allt populärare som ett snabbt sätt att tjäna pengar. En automatisk garanti är en typ av försäkring. Nya bilar levereras med en automatisk garanti som täcker alla mekaniska fel och garanterar att det inte blir någon överraskning underhållskostnader. Dessa garantier är typiskt för ett visst antal år eller körsträcka och används för service inom Automotive centers återförsäljaravtal tjänst. Det finns tre sätt att undvika bedrägerier auto garanti: utreda, referenser kontrollera och verifiera självständigt. Investera tid och ansträngning som krävs för att minska risken att utsättas för bedrägerier automatisk garanti. Ju mer information du har, desto bättre skyddade du är. När kontaktade om att köpa en automatisk garanti, skriv ner alla de tjänster som ingår. Sök efter information om deltagande auto garage. Ta del av längden på ersättning som utges, både i år och i miltal.

Kolla det finstilta för att avgöra vem som är ansvarig för betalningen av auto garaget vid den tidpunkt då tjänsten tillhandahålls. Undvik eventuella avtal som kräver att du betalar de kostnader som direkt med ett löfte om senare återbetalning. Risken för bedrägerier är mycket hög med dessa typer av arrangemang. Fråga om det finns några begränsningar på året, modell och märke på fordonet som är berättigade till denna täckning. Powertrain, elektriska och luftkonditionering vanligtvis har olika tidsramar och värderingar körsträcka, tillsammans med en detaljerad lista över exakt vilka komponenter som omfattas.

Kontakta minst fyra olika automatiska garage som deltar i programmet. Besök en och prata med servicepersonal att kontrollera att garantin skulle hedras. Alla bilmekaniker licenser bör anslås. Om du inte ser något, är detta en olicensierad butik och du bör inte köpa den automatiska garantin.

Den vanligaste automatisk garanti bedrägerier erbjuda kompletta fordon täckning, med några begränsningar i tid eller körsträcka, för en rimlig avgift. Det finns inga begränsningar för automatiska garage som du kan använda och alla avgifter ska betalas vid undertecknandet. Kom ihåg att den automatiska garantier som erbjuds av företag i ett annat land är sällan lagliga. På grund av sitt geografiska läge, blir det mycket svårt att stämma dem om det behövs. Spara dina pengar och undvika dessa typer av program.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.