Hur kan jag köra min egna kommersiella fiskebåt?

Om du har konstaterat att du vill köra ditt eget företag, och att näringslivet råkar vara bedriver kommersiell fiskebåt, finns det några förberedelser du behöver göra innan överhuvudtaget lansera bort från bryggan. Här är några tips som hjälper er med detaljer för att driva en kommersiell verksamhet fiskebåt, inklusive utrustningsarbetet båten, förvaltningen av besättningen och bygga upp en kundbas för din fångst.

En av de första saker att göra innan du någonsin köper din yrkesfisket båt är att checka in med lokala lagar och förordningar som kommer att påverka vad du faktiskt kan göra med den kommersiella fiskebåten. Normalt finns det begränsningar på vilken typ av fiskebåtar som kan startas från olika butiker samt några riktlinjer du måste följa för att bedriva yrkesmässigt fiske strävanden.

Du kan också hitta några restriktioner som avser det kommersiella fisket båten själv, såsom storlek, antalet besättningsmedlemmar tillåten, utrustning som kan finnas ombord, och andra frågor. Kom ihåg att kommersiella fisket är en reglerad verksamhet, inte något man kan bara börja göra ett infall. Genom att se till att du vet att kraven för tillstånd fiskebåt innan de köper något, mycket tid och möda sparas.

För det andra, få lite råd från yrkesfiskare. Anställa någon för sitt yrkeskunnande kan du snabbt förbi en kommersiellt fiske båt som inte är upp till kod eller specifikationer. Du hittar råd ovärderliga när det gäller att utrusta båten med allt du behöver från lyftanordningar och kranar till nät. Denna process kan du få dina kommersiella fiskebåt igång utan att göra några av de vanligaste misstagen.

Tillsammans med fisk, behöver du även en bra besättning på kommersiella fiskebåt. Välj en blandning av rutinerade proffs och några nyare människor med en kärlek för fiske och friluftsliv. Kombinationen av erfarenhet och entusiasm kommer att bidra till en dynamisk massa människor att arbeta med. Som andra kvaliteter, se till att alla har en stark personlig arbetsmoral, fysisk uthållighet och styrka och förmåga att arbeta tillsammans som ett team. Du kan ha en bra besättning och de bästa kommersiellt fiske båt på vattnet, men utan någon att köpa din produkt dina ansträngningar kommer att gå till spillo. Som ny yrkesfisket båtägaren, ordna några handlar om lokala marknader och restauranger för din fångst. Du kommer snabbt att upptäcka att om man konsekvent föra i färskvara som word of mouth hjälper ditt företag att växa. Med tiden kommer du att kunna lägga till några företagskunder också, men i början behandla lokalbefolkningen som känner dig och vill ha säkra leveranser.

Kör ditt eget kommersiellt fiske båt, som att springa någon affärsverksamhet, tar ledarskap samt göra intelligenta beslut om material och personal. Lär lokala lagar och förordningar, välja rätt utrustning och anställa rätt personer. Detta garanterar att din yrkesfisket båten kommer att vara en fröjd att köra.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.