Varför måste jag ställa min toalettartiklar i en plastpåse på flygplan?

Många flygplatser, särskilt i USA, har börjat att passagerarna måste sätta sina toalettartiklar i en plastpåse av säkerhetsskäl, eftersom plastpåsen medger enkel, tydlig synlighet av dess innehåll. Putting toalettartiklar i en plastpåse kommer att kraftigt minska den tid som tillbringats i säkerheten på flygplatser och i vissa fall toalettartiklar kommer inte att tillåtas på flygplan om de inte säckar. I områden där säkerheten är knapp eller personal har funderingar kring ett hot, kan toalettartiklar i en plastpåse vara det enda du får ta ombord på ett flygplan, och ni kommer att underrättas om detta vid incheckningsdisken så att du kan ordna ditt incheckade bagage. Förutom att sätta toalettartiklar i en plastpåse, måste du även se till att toalettartiklar är inte över de gränser som Transportation Safety Administration (TSA). Någon typ av vätska från solskyddsmedel till mascara måste vara tre gram eller mindre när större mängder ta upp frågor om sprängämnen. De flesta resenärer använder containrar resa storlek om de kommer akut behöver en toalettartiklar på planet, och kommer att kontrollera resten av samlingen till sin destination. När du packar toalettartiklar i en plastpåse, se till att påsen även uppfyller TSA krav. I USA bör en en stop påse användas, och allting skulle passa bekvämt och synas tydligt i påsen. Om toalettartiklar är tätt packade eller skymmer varandra, kommer påsen bli föremål för inspektion av TSA personal så att den inte innehåller några smuggelgods ex.

Sätta toalettartiklar i en plastpåse kommer att möjliggöra en snabb transit genom flygplatsens säkerhet, liksom andra åtgärder såsom skor att glida av och på lätt, minimera bedriva bagage, och medför några metallföremål. Om TSA personal inte begära att inspektera dina saker, vara artig och samarbetsvillig så att processen blir kort och begriplig för alla inblandade, och toalettartiklar förpacka i en plastpåse om så önskas.

>

medan lagring toalettartiklar i en plastpåse för att ombord på ett flygplan kan verka betungande, anser TSA att det minskar risken för smugglade sprängämnen och annat smuggelgods poster. Förbered innan du kommer till flygplatsen genom att packa alla dina objekt prydligt och noggrant, och se till att du har plats i ditt incheckade bagage om du behöver flytta runt saker i sista minuten: om du är osäker på vilka typer av objekt tillåts på flygplan, kontakta ditt flygbolag.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.