Vad bör jag tänka på när du väljer en flygplats?

Om du flyger till en stad och har ingen att möta dig på flygplatsen, hur tycker du att ditt hotell? Ta en taxi? Hyr en bil? Ett populärt alternativ är det transfer till flygplatsen. Flygbussen är ett företag som driver lastbilar, bussar, och ibland limousiner för att transportera passagerare till och från den lokala flygplatsen. De flesta flygplatser i alla storlekar inslag någon form av transfer till flygplatsen, och passageraren kan oftast reda på det på flygplatsen information monter.

Pris och bekvämlighet är två viktiga saker att tänka på när du väljer en flygbussarna. Även vanligen billigare än taxi, får flygbuss priser varierar mellan bolagen. Vissa företag erbjuder grupprabatter, så flera personer som reser tillsammans kan hjälpa dela priset. Om en person behöver bli hämtad på flygplatsen och fallit ner på samma flygplats inom några dagar, kanske han kan få en rabatterad tur-retur biljett från flygplatsen pendeltrafik. Många rikstäckande flygbuss företagen har även webbplatser, så att en resenär kan kanske få ett ännu bättre pris genom att förbehålla skytteln online och dra nytta av alla Internet-Erbjudanden.

Priset kan också bero på om flygbussarna tjänst använder lastbilar eller bussar, eller om resenären vill ha något liknande en limousine. Limousiner och privata bilar är naturligtvis dyrare. Vissa flygbuss tjänster har fordon som använder alternativa bränslen, som kan vara lite billigare eftersom de inte använder så mycket bensin.

Convenience är en annan faktor i valet av tjänst till flygplatsen. Vissa flygbuss som drevs endast under bestämda timmar, eller bara göra ett visst antal resor från flygplatsen per dag. En resenär behöver veta om tjänsten kommer att vara tillgänglig om hennes plan anländer tidigt på morgonen eller sent på kvällen. Hon kanske också vill undersöka vad den genomsnittliga väntetiden för en flygbuss är, och välja ett bolag i enlighet med detta, beroende på vilken tid hon flygplanet landat.

Mest flygbuss tjänster kommer att släppa ut en person på ett hem, företag eller hotell, och kommer även att hämta på dessa ställen. Flygbussen är praktiskt för dem som inte äger en bil, eller för dem som inte vill lämna sitt fordon på lång sikt parkeringen vid flygplatsen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.