Vad är skillnaden mellan en motorcykel tillstånd och en motorcykel licens?

Skillnaden mellan en motorcykel tillstånd och en motorcykel licens är i huvudsak vad du får göra med dem. Om båda tillåta innehavaren att köra motorcykel, de var och ger innehavaren vissa behörigheter. I huvudsak ger en motorcykel tillåta en person att lära sig att köra en motorcykel medan en licens tillåter innehavaren att köra en när som helst.

Även motorcykel tillstånd kan variera beroende på var du bor, de flesta kan du lära dig att rida /köra en motorcykel och praktik säker körskicklighet. Normalt kan ett tillstånd du kan köra en motorcykel, men förbjuder dig från att en passagerare som du gör det. Dessutom har många stater införa restriktioner för när du kan köra din motorcykel med ett tillstånd. Vanligtvis kan innehavaren av ett tillstånd köra bara i dagsljus. Med en motorcykel licens, kan du bära en passagerare och kör en motorcykel när du vill, så länge du följer alla trafiklagar.

I många stater, måste en förare erhålla en motorcykel tillstånd som en förutsättning för att få en licens. För att göra detta måste föraren genomgå en vision prov och en skriftlig eller kunskapsprov, han eller hon vanligtvis ut en symbolisk motorcykel tillstånd avgift göra testet. När denne är föraren fått tillstånd som gäller för en viss tid. Generellt måste föraren praxis körning och passera en väg prov inom den period på given tid. Om personen inte gör det, han eller hon skall normalt krävas att ansöka om en ny motorcykel tillstånd. Att få en licens är lite annorlunda från att få en motorcykel tillstånd. För att få en licens måste föraren passera en väg eller körprov och betala en symbolisk avgift. Detta handlar om att ha ett tillstånd och visar förmåga att driva en motorcykel på ett säkert sätt. Till exempel kan föraren bli skyldig att visa det korrekta sättet att använda blinkers och strålkastare. Normalt licens sökaren måste också visa att han eller hon faktiskt kan köra en motorcykel, visar det korrekta utförandet av svängar, hållplatser, cirklar och åttor figur.

På vissa ställen, förare har ytterligare ett alternativ för att få motorcykel licenser. Stället för att gå igenom hela praxis /testprocessen licensen sökaren kan registrera sig en godkänd motorcykel säkerhet /färdigheter program. Efter avslutad sådant program är det individen ges en motorcykel licens. Generellt är en motorcykel tillstånd krävs för att inleda denna typ av kurs. Vissa ställen erbjuder dessa kurser gratis, men licensen sökaren kan fortfarande betala för kostnaden för licensen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.