Vad är skillnaden mellan en klass A och klass C "Husbil?

Husbilar, eller motordrivna fritidsfordon (RVS), finns i olika klasser. Två som är förknippade med varandra och ofta förväxlas är av klass A och klass C husbilar. Ett snabbt sätt att se skillnad mellan klass A och klass C-husbil är med utseende. Den förstnämnda liknar en buss i design med en "platt" eller vertikala fronten och stora fönster. Klass C husbilar däremot har en "lastbilshytt" med en över-hytt säng, ungefär som en husbil. är klass A husbilar generellt som toppmodellen bland husvagnar. Även mindre är svårare att hitta de börjar på ca 24 fot (7,3 meter) och kan vara ända upp till 40 fot (12 meter). Vikt kan variera mellan 15. 000-30. 000 pounds (6. 804-13. 608 kg), och underredet kan vara anpassad eller 3-10 tons lastbil chassi.

A husbilar komma med alla lyx. Ett kök, badrum med dusch och ofta ett badkar-även ett separat sovrum i ryggen beroende på planlösning. Uppvärmning och luftkonditionering, varmt och kallt rinnande vatten, 100-125 volt elsystem, matplats och vardagsrum med soffa och fåtöljer, garderober och ett underhållningscenter. Allt är möjligt. Många A-husbilar är mycket lyxigare än de flesta hem! P

klass A husbilar används ofta för framgångsrik turnerande band på grund av deras rikedom och bekvämlighet. Alla läder inredning, wet bars, stor TV-skärm och avancerade ljudanläggningar göra dem till en beboelig val för säker transport. De är också det självklara valet för många pensionärer som säljer sina hem till förmån för resor i sina gyllene år.

Beroende på modell och planritning, kommer klass A husvagnar rymmer upp till 8 personer. Men all denna lyx har ett pris. Ny nedre änden modeller börjar nära $ $ 50. 000, och en större, kommer trevligare modellen kosta mer än ett hus i många stater, på väg in till omkring $ 300. 000 +. Även en mindre använt klass A flera år kan sälja för $ 30. 000-$ 40. 000. Den lyxiga line starts at about $ 325,000 upp till över $ 1 miljon för crème de la crème diesel-Pusher med alla klockor och visselpipor.

Klass C husbilar kan komma på mycket lyxiga modeller, eller mer ekonomiska modeller ger större flexibilitet plånbok. De är ljusare i vikt, från 10. 000 till 15. 000 pounds (4. 536-6. 804 kg) och i allmänhet löpa från knappt 20 till 44 fot (6 till 13 m) lång.

Klass C husbilar är vanligtvis uppbyggda på cutaway chassi beroende på modell. Hytten liknar en lastbil, med en våningssäng ovan, plus en bakre sovrum. Liksom Klass A, Klass C husbilar har alla bekvämligheter i hemmet, inklusive kök, badrum, matplats, värme, A /C, och möjligen underhållningsfunktioner.

Dinettes är inte alltid närvarande, beroende på golvet plan, men där de presenterar man göra till en dubbelsäng. När matplats inte är närvarande skall den ersättas med två kaptener stolar, eller kan ha en soffa och stolar. Soffan kan också vara en bäddsoffa.

På grund av overcab sängen, kan Klass C husbilar sova mer än en jämförbar klass A husbil, upp till 10 personer, beroende. Kostnaden för en ny klass C varierar mellan $ 50,000-$ 170,000. En av de trevligaste inslagen i båda klasserna av husbilar är slide-out. Med en knapptryckning väggen i vardagsrummet expanderar utåt att förlänga livsrum av flera inches.

är en klass B husbil även kallad van omvandling, som kanske beskriver det mer träffande. Dessa husbilar ser ut som pop-top husbilar och är fristående men trång jämfört med sina större syskon. Fördelen med en klass B husbil är hantering och storlek om du inte råkar behöva det inre rummet. De är ofta reklam för att sova mer än vad som anses bekväm med de flesta mått mätt, men kan fungera bra för mycket små familjer som inte har något emot det nära håll, eller allra helst, för par som inte vill bevara en stor husbil . Av klass B husbil kan också användas som en andra bil. Dessa husbilar komma in på $ 38. 000-$ 75. 000.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.