Vad är skillnaden mellan Kollision och omfattande Bilförsäkringar?

Många förare helt enkelt skaffa minimal försäkring som enligt deras tillstånd eller bostadsområde, vissa förare föredrar att lägga kollision och omfattande Bilförsäkringar för sin politik, att skydda sina fordon i en rad olika situationer. Omfattande Bilförsäkringar rekommenderas för alla förare, eftersom det omfattar en lång rad situationer, främst allt som inte täcks av kollision försäkring. Vanligtvis kollision och omfattande Bilförsäkringar erbjuds i ett paketerbjudande paket, även om det är möjligt att köpa de två typerna av täckning separat. I vissa fall kan köpet av en kollision och omfattande Bilförsäkringar paket krävas, särskilt när det gäller finansierade bilar. När de lånar pengar till en bil, är det en utmärkt idé att överväga en kollision och omfattande Bilförsäkringar paketet så att även om bilen är förstörd, fonder fortfarande finns tillgängliga för att täcka utestående återstoden av lånet. Vanligtvis långivare måste ha bevis på sådan försäkring att bära lånet. I korthet omfattar heltäckande Bilförsäkringar allt utom kollision. Kollision försäkring skyddar förare vid möten med andra fordon, föremål, människor, och ytan på vägen. Kollision försäkring täcker föraren om han eller hon bär skulden till olyckan. Det ger också för bogsering, förvaring och bärgning om bilen har skadats allvarligt. I allmänhet kommer kollision försäkringen täcka kostnaderna för reparationer av fordon, eller ersättning om det är svårt skadade, om inte reparationer sker på grund av mekaniska fel på grund av felaktigt underhåll.

Omfattande auto försäkring täcker stöld, brand, skadegörelse, väder skada, upplopp, missiler och andra liknande omständigheter som kan orsaka skador på fordonet. Omfattande Bilförsäkringar brukar inte täcker force majeure, stöld eller skadegörelse av familjemedlemmar eller anställda, innehållet i fordon, däck, eller skador på grund av felaktigt underhåll.

I båda fallet kollision täckning och omfattande Bilförsäkringar kommer flera faktorer som påverkar kostnaden för försäkringen. Ålder och erfarenhet av föraren, mängden årligen förväntas körsträcka, område där bilen kommer att köras, och värdet på bilen kommer alla att beaktas. Med äldre bilar ska förarna väga kostnaden för försäkring mot värdet på bilen för att avgöra om täckningen bör genomföras. I nästan samtliga fall, sammanstötning och omfattande auto-paket försäkring är föremål för en självrisk, som kan variera i pris.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.