Vad är hematokrit?

Vevhusventilation är en viktig del av bilens utsläpp styrsystem. "PCV" står för Positiv vevhusventilation . Den Vevhusventilation tar oförbrända "blowby" gaser-gaser som har undgått förbränningsrummen som glider förbi kolvarna i vevhuset-och trattar dem tillbaka in i insugningsröret, där de slutligen återförenas med luft-bränsleblandning och är reburned. Den Vevhusventilation huvudsak återvinner dessa undkom gaser, minska luftföroreningar och förhindra fukt uppbyggd inuti motorn. Förutom att skydda vår miljö, är Vevhusventilation också en viktig del av förebyggande vård för bilens motor. Eftersom det hindrar fukt uppbyggd inuti motorn, ansamling av slam i oljan förhindras även, som orsakar motorolja längre och skyddar det inre arbetet i motorn. En PCV ventil som behöver bytas ut kan orsaka en grov sysslolös som ett resultat av påtryckningar uppbyggd i vevhuset.

På grund av dess roll i regleringen av bilens utsläpp, ett Vevhusventilation behöver bytas ut kan negativt påverka en bils inspektionsresultat. Många mekanik rekommenderar att Vevhusventilation bytas på omkring 30. 000 till 50. 000 miles (48. 280 till 80. 467 km). Särskilda biltillverkare kan ha olika riktlinjer, så var noga med att kontrollera din instruktionsbok och /eller verkstadshandbok. En PCV ventil är oftast billig och relativt lätt att byta, och det gör en stor skillnad i bilens prestanda, så det kan vara lämpligt att byta ut ventilen med alla regelbundna, schemalagda ställa upp.

är The Vevhusventilation vanligtvis belägna på eller i närheten av insugningsröret. Ventilen kommer att ha en stor gummi slang som leder till det, slangen passar runt PCV, så mycket troligt att du inte kommer att kunna se ventilen utan att ta bort slangen. Att ta bort slangen, skruva av slangklämma och arbete slangen lös. När slangen har tagits bort från PCV, en öppen nyckel kan monteras på de sexkantiga bas PCV, och ventilen skruvade från de många. Observera att smutsigare desto Vevhusventilation, desto mindre skiljer rasslet från det inre ventilen skall vara när hematokritvärdet skakas.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.