Vad är en vindavvisare?

En Vindskyddet är en bil tillbehör vanligtvis knutna till främre huv, soltak, och områden fönstret på en bil. Avvisare bifogas främre huven allmänhet skydda ett fordon från skador på grund av kringflygande. Vindavvisare knutna till fönster och taklucka, är vanligtvis används för att ge frisk luft ventilation samtidigt hålla de åkande i fordonet skyddade från väder och vind. På framsidan av en bil är extremt känsliga för skador från skräp i vägen för fordon i rörelse. Hastighet hos en bil färdas intensifierar omfattningen av de skador som klippor, sand, salt, damm och buggar kan orsaka när den träffar en bil. Effekterna från skräp kan orsaka skador såsom bucklor, flisas färg och spruckna vindrutor. Dessa i sin tur kan utsätta metall bilen till delar, vilket ökar risken för rost och korrosion skador. En sprucken vindruta kan försämra en förarens sikt och kan bli kostsamt att reparera. är en främre huv vindavvisare speciellt utformad för att passa i fronten huva linje där skräp är mest sannolikt att träffa bilen. Istället för att slå i bilen direkt, slår skräp på vindavvisare och studsar utan påverkar fordonet, minska risken för skador på bilen. En vindavvisare kan vara en smart investering för förare, särskilt de som ofta kör i förhållanden som kan orsaka skada, eftersom det är ett relativt billigt sätt att undvika dyra reparationer.

avvisare för bilens fönster och soltak installeras för att passa över en liten del av det område som utsätts genom det öppna fönstret. Spridarplattan tillåter luft att komma in i stugan, samtidigt som det förhindrar snö, regn och kraftiga vinden från att komma in. En stor fördel av en vindavvisare är att det kan minska frekvensen av luftkonditioneringen används, vilket resulterar i ökad gas körsträcka, eftersom passagerarna har möjlighet att öppna fönstren för ventilation.

Vindavvisare är vanliga biltillbehör och kan hittas i de flesta kända Bildelsaffärer. Avvisare är utformade för att passa vissa märken och modeller, så köparen tar sig tid att se till den del som köps är rätt för deras fordon. Bilen återförsäljare säljer också avvisare för de fordon som de säljer. Medan delar på en återförsäljare är ofta prissätts högre än vid en Biltema, många köpare föredrar att köpa delar godkänts av bilens tillverkare. Om en köpare väljer att ha en återförsäljare lägga en vindavvisare till en ny bil vid inköpstillfället, är det ibland täckas av fordonets garanti plan.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.