Vad är en plattform Truck?

En flakbil, också känd som en hand lastbil, är ett platt blad av metall som har hjul på botten och ett handtag på ryggen, låta någon stå bakom den och skjuta den. Dessa lastbilar används i industriella miljöer för att hjälpa människor att snabbt transport antingen ett stort antal objekt eller objekt som är mycket tunga. De har också användningsområden inom besöksnäringen och andra inställningar där objekt måste flyttas snabbt. I de flesta fall både handtag och plattformen för varje lastbil är metall. Några har gummi på toppen av platt plåt för att hålla objekt på plats. Andra har tagit upp sidor att försöka utföra samma uppgift. De flesta har alla hjul som kan vridas en aning så att vrida hörn är inte svårt.

De flesta människor kanske inte har en flakbil i sina hem, är det troligt att de stöter på dem ganska ofta. Man kan hitta en två-nivå flakbil, också känd som en hylla lastbil, i skolor, sjukhus, kontor och bibliotek. Lärarna ofta använder dem för att flytta audiovisuell utrustning, kan sjuksköterskor använder dem för att få mat till patienter, postrummet anställda använder ofta dem att distribuera korrespondens, och bibliotekarier kan använda dem för enkelhetens skull i hyllor böcker. Också, restauranger och storkök använder dem ofta för att flytta mat från en plats till en annan.

Retail Store anställda kan använda på flera nivåer lastbilar hylla, med mer än två hyllor, att transportera gods från baksidan lagret till försäljning golvet eller att lasta av leveranser från last lastbilar. Ibland kan dessa lastbilar inte har traditionella handtag, utan istället en liten en som sträcker sig från kanten på översta hyllan. Detta förhindrar dem från att vara höga och besvärliga att använda. En annan typ av flakbil som kan vara i en butik är en säkerhet lastbil. Detta är en hylla lastbil som har en maskstorlek ruta runt det. Ofta dörrarna till lådan är säkrade med någon typ av hänglås. Detta garanterar att människor som har tillgång till lastbil kan flytta varor, men kan inte ta bort det utan vederbörligt tillstånd.

Vissa sorter av stora industriella plattform lastbilar kan inneha mer än 2,500 pounds (1,133. 9 kg). Detta kan låta även en relativt liten person att flytta en stor last med liten risk för skador. När du använder en flakbil, måste operatören ihåg att driva bilen och inte varorna sitter på den. Om varan trycks kan det smyga sig fram i lastbilen, vilket kan leda till olyckor, skador eller trasiga varor.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.