Vad är en kampanj buss?

En kampanj buss är ett mobilt kontor som stödjer en kandidat eller fråga under en politisk kampanj. Ofta kommer de sökande att rida i kampanj bussar med stödpersonal som ett sätt att resa runt omröstningen området för att ge tal och samla stöd. För många erbjuder en kampanj buss en nostalgisk bild med anor tillbaka till tiden då kandidaterna reste mellan stater och länder med tåg för att få ut ordet om sig själva och deras frågor. Idag högt finansieras kandidater och frågor organisationer ofta egen kampanj bussar fyllda med början i linje teknik och inredning, vilket vissa att tro att nostalgin är bara önsketänkande. Innan motoriserade transporter blev normen, skulle politiker ofta reser under hela omröstningen regionen med tåg, företag en "whistle stop"-turnén. Vid varje station skulle politiker eller dennes företrädare ge anföranden, debatter hålla, eller utdela kampanj litteratur. Innan TV och radio, var det ofta den enda chansen medborgare fick se och höra en kandidat röst hörd, folkmassor ofta skulle översvämma stationen på den förväntade ankomstdagen, glada över att äntligen få en skymt av den politiska siffra endast känd från tidningar och brev från vänner. 1948 åtog Harry Truman kanske mest kända Whistle Stop turné, reser med tåg för att övertyga medborgarna att omvälja honom som den amerikanske presidenten. Många var betagen av Truman val att använda en blue-collar färdmedel snarare än en lyxig bil eller flyg, en del experter anser att denna kampanj strategi en viktig faktor i hans omval.

Efter tågresor blev opraktiskt för terräng-och valet stat, förutsatt kampanj bussar ett billigt och enkelt sätt för de sökande att komma från ett tal eller en händelse till nästa. Genom att hyra en buss, kan en kandidat resa med familj och personal från stad till stad eller land till land på ett effektivt och förhållandevis billigt sätt. Idag är många kampanj bussar har en karneval luft liknande dem som finns på bussar musik turné. Nyckelpersoner, Endorsers kändis, journalister och även underhållare kan resa på kampanjen bussen, redo att göra varje stoppa plats en händelse att minnas. Genom att hålla kampanj personal i ett fordon, en kampanj buss kan tjäna som en lös högkvarter för en politisk bud. Många kampanj bussar har Office-liknande funktioner och inkluderar trådlös uppkoppling till internet så att arbetet kan fortsätta på vägen. Flexibiliteten i en kampanj buss är också stor nytta för många politiska kampanjer, men om valet data och ny utveckling kräver en ändring i händelse eller tal schemaläggning, är det ofta mycket lättare att omdirigera en buss än ett plan eller ett nätverk av bilar.

Några kampanj bussar inleda turer till tout frågor snarare än kandidater. Använda samma modell av bekvämlighet och flexibilitet, kan utfärda bussar täcka stora områden inom några dagar eller veckor, stopp i byar, städer och städer att hålla PR-evenemang. Kampanjen bussar är ofta användbar i områden som funktionen landsbygden eller sprida ut befolkningen, eftersom flygplan behöver en landningsbana eller flygplats, de ofta endast kan nå större befolkningscentra. En buss kan lätt resa från stad till stad, vilket gör småstad medborgarna känner sig lika viktiga och värdefulla för politik som större städer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.