Vad är en båtplats?

Kojplatser är områden som syftar till att ge tillfälligt skydd eller skydd. Det finns flera olika typer av dessa härbärgen i allmänt bruk. En kaj kan vara i form av en plats att sova, ett område att förtöja en båt av något slag, eller hänvisa till en allmän plats som är lämplig för röra sig i säkerhet.

Många är bekanta med begreppet den sovande kaj. I denna ansökan är sovutrymmet ett litet men bekvämt utrymme som avsätts för resenärer att sova i relativt lugn. Boende av detta slag erbjuds utöver sittplatser på tågen och små båtar. Sleeper kojer finns också i motor släpvagnar och husvagnar. Vanligtvis är slepeing båtplatser utrustade med enkla gardiner som kan dras att privatlivet samt minimerar buller medan passageraren försöker sova. är en annan typ av kaj finns i en marina, hamn eller hamnen. Marinan koj är utrymmet för en båt eller fartyg som säkert docka medan en given anlöpningshamn. Marinas erbjuda denna typ av dockning utrymme jakter, små fritidsbåtar, och även större fartyg såsom havsgående fartyg. Det är inte ovanligt att fritidsbåtshamnar som ligger på floder och sjöar för att erbjuda permanenta båtplatser för uthyrning till kunder som vill hålla en båt i vattnet under större delen av året. Medan en yacht kaj ligger i vattnet, är det normalt i anslutning till en brygga, vilket gör det mycket lätt att avancera på stranden från båten. En tredjedel tillämpningen av denna term har att göra med vilket ger möjlighet att undvika en viss situation eller person. Vanligtvis kallas ge en bred kaj handlar det till att hålla avstånd från någon som anses vara obehaglig eller oönskat, åtminstone för en kort tid. När den tillämpas på situationer, kan denna definition innebära att man vidtar åtgärder för att hålla sig borta från en viss plats, till exempel en butik eller en restaurang. Till exempel någon som bantar kan välja att ge en bred kaj till den lokala glassen salongen.

Om att hänvisa till ett fartyg kaj, övernattningsstugor på tåget, eller helt enkelt som ett utökat geografiskt område, är tanken bakom en båtplats som ger skydd och viss mån komfort. Begreppet innebär en plats där det är säkert att koppla av utan ångest, frestelse, eller olägenheter. När du reser, är användningen av denna lilla men bekväm plats, oftast billigare än att trygga utförligare kvartal för att sova eller förtöjning en båt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.