Vad är en Red Eye Flight?

Ett rött öga flygningen är ett flyg som lyfter från en plats sent på kvällen och anländer tidigt nästa morgon. Den slang term för dessa nattliga flygningar kommer från idén att många människor STIGA UR FLYGPLAN med röda ögon som orsakats av brist på sömn. Eftersom de flesta flygbolag och flygplatser kan arbeta på natten, röda ögon-flygningar är mycket vanligt i många länder, och flyger ofta vind uppe på dessa flygningar på grund av upplevd bekvämlighet och minskade kostnader. för ett flygbolag , röda ögon flyg låta flygbolaget att positionera flygplan och besättning att förbereda för de flygningar som man har planerat för nästa dag. Eftersom många plan kan flyttas ändå, siffror flygbolaget man kan lika gärna gå ihop eller kanske vinst genom att sälja biljetter på försenade flygningar. Som ett incitament, kan biljetter på röda ögon flyg vara billigare än biljetter för mer eftertraktade dagsljus flyg, och många flygbolag har ett rött öga schema som är utformad för att vara bekvämt för människor som chefer, som kanske vill att luften inte går på andra änden, och huvudet direkt från ett rött öga till ett möte eller evenemang.

Passagerare hitta ibland röda ögon flyg bekvämt också. Övergångar mellan olika tidszoner, till exempel, är ofta lättare när man kan sova på planet och sedan var vaken hela dagen vid destinationen, snarare än när folk kommer fram på kvällen eller på natten och försöka tvinga sig till sömns. Ett rött öga flygning kan också ibland vara roligare, eftersom dessa flygningar tenderar att vara mindre trångt, och ibland kan människor få uppgraderingar till bättre platser lättare på röda ögon. När du tar ett rött öga flygning, Det är en bra idé att packa några leveranser. En liten resa kudde, sova mask, och en uppsättning öronproppar eller Brusreducerande hörlurar kan vara ganska bra för folk som vill prova att sova på planet, kan en mjuk, lätt filt. Tag i en fönsterplats, om möjligt, kommer också att öka komforten, eftersom sliprar kan luta på fönstret för att sova. Som regel är det framför planet tystare, eftersom det är långt från motorer och nödutgång och skott rader ger lite mer benutrymme för att sträcka ut i. Packing vatten eller köpa vatten efter säkerhet också rekommenderas, eftersom det kan vara svårt att stanna hydratiserade på ett plan.

Många röda ögon flyg köra väst till öst, vilket innebär att några få timmars sömn potential kan gå förlorade. Medan det kan vara frestande att sova vid ankomst att ta igen förlorad tid, inte kryddad resenärer inte rekommendera detta. Det är bättre att vara aktiva efter en röda ögon flyg vänja dig till den nya tidszonen och att stretcha kroppen efter den långa flygningen. Även om det inte är en bra idé att göra stora planer för en ankomst dag, gå runt i en park, shopping, eller göra en lunch dag kan vara ett bra sätt att hålla sig pigg.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.