Vad är dragkrok?

dragkrok kan hänvisa till flera olika typer av fordon dragkrokar. Det finns två dragkrok sorter som är vanligast: ett triangelformat system av barer som fastnar på baksidan av ett motorfordon och på framsidan av ett andra fordon, så att den första bilen kan dra den andra, och en bogserkrok system som fäster bakom ett fordon för att dra en släpvagn eller en rad andra applikationer.

dragkrok konstruerat för att dra ett andra fordon kan skruvas till bogsera fordonet-så kallad coach monterat system - eller det kan skruvas till främre delen av fordonet bogseras-kallas en bil monterade system. I båda fallen kopplas dragkroken dragfordonet att det fordon som bogseras, och det ger utrymme för swiveling mellan fordonen så att de kan röra sig fritt i kurvor och över gupp. Dragkrok måste anslutas på ett redundant sätt. Med andra ord finns det en primär förbindelse som normalt är en boll och uttag system, och det finns garantier, vanligen i form av bogsering kedjor som ansluter dragstången till dragfordonet eller fordonet bogseras. är den andra typen av dragkrok mer allmänt känd som en bogserkrok eller mottagare. Det är en stålstång som är bultad eller svetsat till ramen av ett dragfordon, med ett fyrkantigt hål tänkt att få en dragstång är ansluten till en boll ryck. Den bogserkrok och dragstång är separata komponenter och är utbytbara, och därför kan det bogserkrok får någon dragstång utformade för olika ändamål, förutsatt att baren och rycket har samma storlek. För bogsering, två tum (5 cm) mottagare och bar system är vanligast, men en tum och en fjärdedel (3,175 cm) system finns också. De mindre bogserkrok bör endast användas för små släpvagnar eller andra ändamål, t. ex. cykel rack eller ställ lagring.

Både dragkroken och bogsera mönster Hitch kräver speciella kablar för att se till att släpvagnen eller fordonet bogseras har lämpliga bromsljus som arbetar tillsammans med bogsera fordonet. Detta sker genom ledningar en kvinnlig slut sele på dragfordonets till en manlig slut sele på släpet eller fordonet bogseras. Detta kabeldragning är nödvändigt att göra det efterföljande fordonet eller släpvagnen Street Legal. Dessutom bör säkerheten kedjor alltid användas tillsammans med det primära anslutningspunkt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.