Vad är bilen hörndel?

Bil golvmatta placeras på golvet i ett fordon för att skydda inredningen i bilen från vatten, vägsalt, snö och smuts. De är allmänt tillgängliga från en rad butiker inklusive bil återförsäljare, fordons butiker del och allmänna varuhus. Olika typer av mattor bil golv är utformade för olika väderförhållanden och klimat. Det finns fyra olika typer av mattor bil golv: gummi, mattor, tydlig och universell absorberande. Varje typ av matta är avsett för en annan miljö och alla kan köpas i en mängd olika färger och stilar för att passa till kupén. Granska dina möjligheter att göra det bästa valet för din bil.

gummimattor är gjutna för att matcha utrymmet på golvet och är idealiska för våta klimat. De utgörs oftast av hög kvalitet gummi och är utformade med en djup läpp innehåller smuts, vatten och andra material som skulle kunna fastna på dina skor eller stövlar. Materialet är rostfritt resistenta, vattentät och utformad för långvarig användning. För att rengöra gummimattor, helt enkelt ta bort dem ur fordonet och skrubba dem med tvål och vatten. Låt dem lufttorka och sedan inspektera dem för hål eller revor. Om gummit är i gott skick, fortsätt att använda dem. Annars ska mattorna bytas. är heltäckningsmattor bil golvmattor ofta lämnas när ett nytt fordon köps utan extra kostnad. Mattan är tillverkad av exakt samma matta som är installerad i fordonet. En matta på golvet Mattan är tillverkad av syntetiska fibrer vävt in ett mönster för att producera en tilltalande produkt som effektivt fällor damm och smuts.

På baksidan av matta mattor bil våningen finns det oftast en gummi eller plast avsedda att förbättra livslängden för produkten. Kvaliteten på fibrer och täthet väven bestämma mattan effektivitet vid fånga damm och smuts. Denna typ av matta är mest effektivt i ett klimat med måttlig till låg nederbörd nivåer. I en tydlig bil matta, är det vinyl klippa och utformad för att matcha de exakta specifikationerna fordonets mattan. Den placeras ovanpå en befintlig bil matta för att minska slitage. När du väljer en vinyl matta, noga med att kontrollera kvaliteten och tjockleken på vinyl för att säkerställa en lång produktens livstid.

En universell absorberande bil matta är en lätt matta av polyeten i en duk täcker. Det används som tillägg till den befintliga mattor och kan absorbera vätskor snabbt. Denna typ av bil underlag är mycket användbart i fuktiga klimat.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.