Vad är Vehicle dockor?

Vehicle dockor används som hjälpmedel för fordon som förflyttar sig från en plats till en annan. De kan användas till bilar, motorcyklar, båtar och andra tunga föremål. Biluthyrningsfirmor har haft ett långt samarbete med fordon dockor, som de använder för att transportera sina fordon från en plats till nästa utan att lägga körsträcka eller slitage att deras hyra fordon. Husbilar utnyttjar även fordon dockor för att bogsera ett fordon bakifrån när du reser. Det finns två huvudsakliga typer av fordon dockor: caster stil och bogsera stil . Caster stil fordon dockor är strategiskt placerade under vart och ett av bilens däck. Eftersom fordonet dockor kan användas för en mängd olika fordon, de finns i olika storlekar. Caster stil fordon dockor med stora hjul kan lätt gå upp till 1,500 pounds (ca 454 kg) eller mer. Special kullager, tunga hjul stil fordon dockor är utformade för 3. 000 till 6. 000 pounds (cirka 907 till 2. 721 kg).

Caster stil fordon dockor är gjorda av tunga stål tåla de vikten av fordonet transporteras samt pressen på dem medan du flyttar fordonet. Trots sin storlek och hållbarhet, caster stil fordon dockor gör det möjligt att enkelt flytta ett fordon genom trånga utrymmen att fordonet normalt skulle kunna passa igenom.

Tow stil fordon dockor är utformade för att ansluta till en annan fordonet. De bär stora likheter med en rullande vagn, som ger bra rörlighet när fordonet inte är påslagen. Dessa fordon dockor används ofta för att bogsera objekt som bilar, snöskotrar, traktorer och trädgård. Traditionellt, dockor bogsera stil fordon bestod av två hjul med en bifogad plattform och ramper. Bogseringen stil Fordonet är Dolly fortfarande i bruk, men nyare konstruktioner finns med svivel plattor som garanterar en smidigare process bogsering.

Vehicle dockor finns också med eller utan ett bromssystem. Noggrann bedömning bör göras för att avgöra om eller inte köpa ett fordon Dolly med ett bromssystem. Om man köpt utan broms system, är det ganska dyrt att lägga till en senare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.