Vad är Valley Light Rail?

Valley Light Rail är en typ av kollektivtrafik system som ligger i Phoenix, Arizona, område. Lätta skenor är unika, eftersom de i regel drivs med el. Till skillnad från spårbunden trafik, lätta skenor är långsammare, även om de är snabbare än en genomsnittlig spårvagn bil. Introducing the Valley Light Rail till stora Phoenix område visat sig vara ett helt nyskapande och effektiva sättet att ansluta pendlare med olika ställen i denna del av staten. Stora städer som Phoenix, som täcker en stor mängd omfattande mark kan vara en utmaning för daglig pendlare. Även underjordiska kollektivtrafiken fungerar i mindre städer, som förbinder pendlare med alla områden i en stor stad genom underjordiska järnvägen är nästan omöjligt. Men gör ovanjordiska snabbspårväg mycket klokare, eftersom det är kostnadseffektivt. Ända sedan installationen av Valley Light Rail, har Phoenix boende kunnat nå de flesta platser inne i staden med allmänna kommunikationer. är inte bara Valley Light Rail mer effektivt, bidrar den också minska miljöskador som en stad producerar. När stadsborna börja ta eldrivna kollektivtrafik till arbetet, är bilar kvar. Sålunda kan den allmänna luftkvaliteten i en storstad bli mycket bättre med tillägg av en light rail system. Detta är den främsta orsaken till många städer har börjat vända sig bort från underjordiska expansion för att fokusera på ovan jord tåg.

Även om idén om en snabbspårväg kan tyckas relativt nytt, denna typ av kollektivtrafiksystem är faktiskt en gammal uppfinning. Första spårvägar uppfanns 1972. Av 1978, hade många kanadensiska städer installerade light rail system. Kort därefter köpte staden San Francisco ljus räls. Idag, mer än trettio städer i USA har ljus räls, men Kanada inte har så många som den en gång gjorde. Dessutom har många städer i Europa antog light rail system.

När miljöhänsyn fortsätter att öka, fler och fler städer börjar ta en närmare titt på Valley Light Rail system i Phoenix. Hittills visar ljuset järnvägssystemet vara ett utmärkt sätt för stadsborna att nå alla viktiga mål utan att använda privata bilar. Tågförbindelser finns redan över hela världen, vilket gör att skapa en ljus järnvägssystem ganska enkelt att göra.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.